Lotus İdari Ekibini Güçlendirdi

yazar:

kategori:

İkilinin, Nortfolk merkezli takımı ortaklarından olduğu biliniyor

16 yıllık aradan sonra spora geri dönen Lotus, bu değişikliklerle Formula 1 mücadelesinde liderlik konusunda güçleneceklerini düşünüyor.

S M Nasarudin, “Bu rüyayı gerçekleştirdik, basit bir Malezya rüyası gerçeğe dönüştü. Tüm bunlar tutku, sıkı çalışma ve takım ruhu sayesinde oldu. Bu noktaya gelene kadar yaşadığımız tüm zorluklar gibi takım olarak yaşadığımız zorlukları da aşıyoruz. Artık başladığımızı bitime konusunda daha kararlıyız.

“Hedeflerimiz konusunda gerçekçiyiz ve bunların kolay şeyler olduğunu söylemiyoruz ama inancımız tam.Takım sahipleri ve bundan sonra yardımcı takım patronları olarak burada olmamız devam eden inancımızı ve takıma olan bağlılığımızı gösteriyor.” diye konuştu.

Fernandes ise, “Daha önce belirttiğimiz gibi hedeflerimiz açıkça ortada. Elimizde büyük bir görev var. Önümüzde 19 yarış var ve üçümüz görevimizde birbirimize yardımcı olacağız. Yönetim ekibinin takımı önlere taşımak konusundaki gerekliliğinin farkındayız.” dedi.

Öte yandan Lotus takımından bir sözcü, takımın 2010’da Malezya lisansı ile yarışlara katılacağını açıkladı.

Bu yüzden podyuma çıkılması durumunda Lotus önceden olduğu gibi podyumda İngiliz ulusal marşı ile değil Malezya ulusal marşı ile temsil edilecek.

 


Yorumlar

  1. F1 padoğunda müslümanların sayısının artması sevindirici. 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir