Rosberg, 2007'den Daha İyi Olmayı Hedefliyor

yazar:

kategori:

Williams pilotu Nico Rosberg 2008’deki amacının bir önceki seneden daha iyi olmak olduğunu söyledi.

Williams takımı yeni araç FW30 ile şimdiye kadar etkileyici performans gösterdi ve genel düşünce Groove kökenli takımın 2008’in sürprizi olabileceği yönünde.

Ancak Rosberg bir tahmin yürütmüyor ve amacının sadece geçen seneden daha iyi olmak olduğunu söylüyor.

Autosprint’e konuşan Rosberg "Tek amacım geçen seneden daha iyi olmak. " dedi.

Geçtiğimiz sene gösterdiği performansın ardından Rosberg’in adı Mclaren ile anılmıştı ancak Rosberg Mclaren ile hiç görüşmediklerini ve Williams’ta olmaktan memnun olduğunu söyledi.

Rosberg "Şimdi bunu söyleyebilirim: Mclarne ile hiç bir şey olmadı. Frank’in benimle devam etmeyi tercih etmesinden dolayı mutluyum. O kadar çok paraya ihtiyacı olmadığını tahmin ediyorum." dedi.

Rosberg ayrıca çekiş kontrolünün kalkmasının pek fark oluşturmayacağını söyledi.

Rosberg "Çekiş kontrol olmadan GP2’den gelen pilotların avantajı ya da dezavantajı olacağı yönünde bir çok açıklama duydum. "

"Gerçek olan şu ki 10 tur sonra çoktan ne yaptığımın farkına varmıştım. Kuru pistte her şey eskisi gibi olacak ancak yağmurlu pistte ve start ve ilk virajda böyle olmayacak. O zaman biraz çöplük görebiliriz."

"Daha fazla hata görebiliriz ancak normal koşullarda pilotlar için pek fark olmayacak."

"Jerez’de yağmur altında pisttekilerin yarısı pist dışına çıktı. Ve fren konusu var: Elektronik olarak kontrol edilen motor freninin olmaması hissedilecek. Bu bize geçiş yapmak için fırsat verebilir." dedi.


Yorumlar

  1. O zaman biraz çöplük görebiliriz." bu söz çok hoşuma gitti 😀

  2. niconun bende daha iyi olmasını istiyorum.zorlasın istiyorum.aracı bu işe elversin istiyorum.o bir yetenek.ön plana cıksın artık.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir