"Alonso'nun Dönüşü 2007 Başında Görüşüldü"

yazar:

kategori:

Takım patronu Flavio Briatore, İspanyol pilot Alonso’nun Fransız takıma dönüşünün ilk olarak 2007 sezonunun ilk yarışı Avustralya’da konuşulduğunu söyledi.

Alonso, tartışmalı geçen 2007 sezonunun ardından McLaren’den ayrılarak Renault’a geri dönmüştü. Briatore, Alonso’nun Renault’a dönüşü konusunun ilk olarak Avustralya’da gündeme geldiğini kabul etti.

Haftalık Alman dergisi Bild, Briatore’ye Alonso’nun dönüşü ile ilgili ilk ne zaman temasa geçildiğini sordu ve aldığı cevap şaşırtıcıydı, 18 Mart Melbourne yarışı.

Briatore: "Bu bir şaka değil"

"Alonso’yu geri getirmek zordu. Birbirimizi iyi tanıyoruz ve McLaren’de olmasına rağmen geri dönme olasılığını konuştuk"

Geçen sene dünya şampiyonasını 3. olarak tamamlayan Alonso, Hamilton ve takımla gergin ilişkilerin ardından McLaren’den ayrılmış ve 2006 sonunda ayrıldığı Renault’a geri dönmüştü.

Briatore, Alonso’nun McLaren’deki sorunlarına rağmen İspanyol pilotun 2008’deki formundan endişesi olmadığını söyledi.

Alonso: "Takım arkadaşlarının birbiri ile mücadele ettiği zamanları sevmiyorum. Her ikisi de takım için mücadele etmeli. Ama şu da unutulmamalı ki Fernando bizimle iki dünya şampiyonluğu kazandı"

Ve Renault patronu, yeni sezonun başlangıcı olan Melbourne’de Alonso veya Piquet Jr’den birinin podyuma çıkmasından mutlu olacağını söyledi.


Yorumlar

  1. fernando dtm e geçiyomus hatta

  2. alonso ani bir kararla bmw'ya geçmek için hazırlıklara başlamış..:)

  3. dogru ya flav baya atmıs yok daha neler 2007 sezonunda ferni dünya sampionlugunu düsünüodu 😀

  4. yasING_RENAULT avatarı
    yasING_RENAULT

    bmw//bmw sana ılk kez katılyrm haklısın:D

  5. bu adam bence kafadan atıyor adam daha takıma yeni katılmış 18 martta döneceğini konuşmuş alonsoyla hadi bee ordan yalancı 16 martta hangi takımla görüşür bilemem artık.

  6. önümüzdeki yarış ta hangi takımla görüşecek acaba…

  7. yasING-RENAULT avatarı
    yasING-RENAULT

    briaotrede sallams:D

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir