Perez, ‘Şaşırtıcı’ Podyumun Ardından Force India’yı Övdü

yazar:

kategori:

Sergio Perez Rusya GP’sinde elde ettiği podyumun ardından oldukça mutlu görünüyor.

Yarışa yedinci sıradan başlayan Perez, yarış boyunca doğru stratejileri sergileyerek Raikkonen-Bottas temasının ardından podyuma çıkan isim olmuştu.

İkinci Force India podyumunu elde eden Perez “Yeniden burada olmak hem benim hem de takım için harika bir duygu. Herşey istediğimiz gibi gitti. İnsanın aklına çok şey geliyor, bir tur kalmıştı ve beşinciydim. Gerçekten mutsuzdum, çünkü podyum ellerimin arasından kayıp gitmişti”

“Son turda artık lastiklerim bitmişti çünkü çok fazla zamandır pistteydik. Yapabileceğim birşey yoktu. Ön lastikler artık gitmek istemiyordu

“Ancak son turda yaşanan temasın ardından podyuam çıktım ve bu inanılmazdı. İkinci kez podyumda olmak harika” ifadelerini kullandı.


Yorumlar

“Perez, ‘Şaşırtıcı’ Podyumun Ardından Force India’yı Övdü” için 7 yanıt

  1. bu adama beceri yükleyip hulka tam tersi durumunu bende kabul etmiyorum

    ki perezin ne kadar yetenek kaybı olduğu mclaren yıllarında net görüldü.

    şansı yaver gitti dersenişz olur.

    gerisi bu adama fazla bence.

  2. Force India bu sene bir podyumu hak etmişti. Tebrikler.

  3. Bugün hem Perez hemde Force india pit duvarı mükemmel iş çıkarttılar.Tebrikler

  4. Perez’i pek sevmem. Sevmem derken demek istediğim zamanından beri kazandığı podyumlarda şansının yaver gittiğini düşünürüm. Ancak öyle ya da böyle bu çocuk lastik saklayarak da olsa 5 kez podyuma çıktı. Hem de bunu Sauber ve Force India takımlarıyla yaptı. Aynı takımda yarıştığı, bol keseden yetenekli gösterdiğimiz Hulkenberg ise bunu yapamadıysa hepimizin oturup tebrik etmesi lazım.

    Cidden helal olsun. Doğru zamanda doğru yerde olarak adam bu sene yanlış hatırlamıyorsam 2 defa podyuma çıktı. Daha ne yapsın? Hulkenberg de baksın öyle.

    1. Hulkenberg mi beceriksiz? Böyle insanlar f1 i sadece mercedes ferrari mclaren redbull takımlardan ibaret saydıkları için başaramamış olması. Bence gayet doğal tabi bu sadece bizim ülkemiz de böyle. Manor’un bile fanları var avrupada ayni şekilde sauber ve forceindia hatta caterham gibi yani bence 2013te en guzel aracın(renk düzeni ve tasarım) caterham CT03 olması buna örnektir.yani ışte o pilot bunu yapti veya takım bu bunu yaptı demek mantıksız.

      1. Hulkenberg’e beceriksiz demiş miyim? Yorumumu iyi analiz edin lütfen.

    2. Yorumuna katılmamak elde değil, çok doğru bir tespit olmuş tebrikler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir