Rosberg: Böyle Bir Sorun ile Karşılaşmak İnanılmaz

yazar:

kategori:

Nico Rosberg, lider götürdüğü yarışı bırakmasına sebep olan problemden ötürü sinirli.

Alman pilot yarışı lider götürdüğü sırada gaz pedalının kırıldığını söylemiş ve birkaç tur sonra da pite gelmişti.

Şampiyonluk umutlarını büyük ölçüde kaybeden Rosberg “Gaz pedalı ile ilgili bir sorun yaşıyorsanız bu hoş değildir. Gerçekten endişe verici oldu”

“Pedal bana doğru gelmeye başladı. Sonunda gazı kesebilmek adına tamamen bacağımı kaldırmak zorunda kaldım. Bu seferde direksiyonu çevirmek mümkün değildi”

“Böyle birşeyin olması inanılmaz” dedi.


Yorumlar

“Rosberg: Böyle Bir Sorun ile Karşılaşmak İnanılmaz” için 19 yanıt

  1. [FORJUSTICE]^Engine's passion #ForzaFERRARİ avatarı
    [FORJUSTICE]^Engine’s passion #ForzaFERRARİ

    Ayni şey Hamiltona olsaydi Merco sabote etti sampiyonlugu bilerek sona birakmaya çalişiyor olacakti.Mercedes bir anda amator takima donecekti.Dehset herkes elestiricekti.Ama gel gorki Rosberg kaldi.Teselli yorumlari hep.Boyle sacma bi sorun olmaz…

    1. Söz konusu pilot Lewis Hamilton milyon dolarlar veriyolar adama herhalde konuşulacak.
      Geçen yıl Lewis çekti bu senede her ne kadar istemesemde Nico çekiyor dayanıklılıktan + Nico nun da silik performansı şampiyonluk şansını neredeyse öldürdü o yüzden konuşulacak birşey beklemeyin.

      1. [FORJUSTICE]^Engine's passion #ForzaFERRARİ avatarı
        [FORJUSTICE]^Engine’s passion #ForzaFERRARİ

        5 liraya calisiodu ya rosberg

        1. Lewis’ten çok az kazandıgı kesin.Üstelik seneye Lewis gridin en çok kazanan ismi olacak.Burdan anla Mercedesin Lewise verdigi önemi.

          1. [FORJUSTICE]^Engine's passion #ForzaFERRARİ avatarı
            [FORJUSTICE]^Engine’s passion #ForzaFERRARİ

            Ben Mercedesin lewise verdigi onemden bahsetmiyorum.Ben insanlarin bu olaya pasif yaklasimindan bahsediyorum.

    2. Bu sitede her zaman taraftarı daha çok olan pilot haklı. Az olan pilot suçlu. Gerçekler, argümanlar ve mantık fazla kişinin umrunda değil.

      TRF1’e hoşgeldin.

  2. keser ve sapın hikayesi işte dönmeye başladımı durmuyor hep bir tarafa

    testere gibi değil

    belki ilahi adalettir rozi..) kim bilir.

    etmişsindir zamanında..

  3. Aytunç Altındal (spä2000) avatarı
    Aytunç Altındal (spä2000)

    Vurur Yüze, ifadesi,
    Bulur seni bitanesi,
    O An bir An için yanar
    Bizi anlarsın, hayallere yenik düşen,
    Yalan Bir Aşk Hikayesi
    Varır cana tüm ümitleri, sende Ağlarsın.

  4. Çok basit şeylerle dnf oluyor.Yazık oldu çok değerli puanlar kaybetti.

  5. İnsan biraz daha sofistike arızalar dener. İlahi Merco! (bknz: yurdum insanının komplo kafası)

    1. [FORJUSTICE]^Engine's passion #ForzaFERRARİ avatarı
      [FORJUSTICE]^Engine’s passion #ForzaFERRARİ

      Hahahahaha

  6. Bu sene şans kazığının sivri tarafı Rosberg çevrilmiş görünüyor…Geçen sene Hamilton’a dönüktü sivri taraf..

  7. Bu olay Hamilton’ın başına gelse herkes Alman Mercedes Alman Rosberg’i destekliyor derdi ama Rosberg üvey evlat işte ne yaparsın. Biraz dikkat ederseniz Rosberg’in yaşadığı problemler hep böyle saçma sapan sorunlar. Singapur 2014’te de direksiyon milinde arıza vardı. Tarihte görülmemiş arızalar diyebilirim. Hamilton yolda kaldığında hep motor problemi yaşadı. Tesadüf mü kurgu mu bilemem ama sanki hem Mercedes’te hem de Ferrari’de gizliden gizliye türlü türlü oyunlar oynanıyor. Raikkonen’in Vettel’e oranla ne kadar sorun yaşadığını göz önüne alırsanız tesadüf demek biraz zorlaşıyor.

    1. monaco’da 1. iken 3. olmasını da “gps datamız bozulmuş yanlış fark gösterdi” olarak açıklamışlardı. bu da motor sorunu sanırım. adam kazanacakken 3. bitirdi. 2015 singapurda da yarış dışı kaldı. yani rosberg şanssızlık anlamında önde değil. hemen raikkonen’e pay çıkarmaya çalışmana şaşırmadım. o önce bir hızını geliştirsin, vettelle mücadele edebilsin de ondan sonra bakarız.

      1. Hamilton Monaco’da kendi rızasıyla pite geliyor. Video analizleri mevcut. İngilizce’n yoksa bilemem. Ben şanssızlık anlamında Rosberg önde demedim. Rosberg’in şanssızlıklarının çoğu saçma sapan şeyler iken Hamilton’ın şanssızlıklarının motor sorunu gibi ciddi şanssızlıklar olduğundan bahsediyorum. Nesini anlamadın?

        1. pilotlar her zaman kendi rızasıyla pite gelir zaten. takım onay verince illaki pite gelecek. orda yanlış olan takımın girersen 3. çıkarsın dememesi. bunu tartışmaya çalışmak bile saçmalık.

          kendi yazdığın yorumu tekrar oku. rosberg’in şanssızlıklarının çoğu diyorsun 2 tane sayabilmişsin 3. yü sayamayacaksın o kadar iddia etmene rağmen. çünkü yok. yani yine kof içi boş hiçbir şeye bakılıp analiz edilmeden yapılmış bir yorum.

          rosberg’in şanssızlığı saçma şeyden geliyor dediğin yorumda zaten hamilton’ın gps hatasıyla 3. olmasından bahsediyorsun. yeterince saçma bir hata olması lazım. komplo teorisi yapadur, rosberg bu yarışı kazansa da zaten hamilton şampiyondu.

          1. Ben Hamilton şampiyonluğu olamazdı filan gibi bir laf etmedim. Bu kadar savunmaya geçmene gerek yok. Hamilton’ın Rosberg’ten iyi olduğunu herkes biliyor. Demek istediğim şey takımlar bizde 1. pilot yok diyor ama gizliden gizliye önde olanın zorlanmaması için ellerinden geleni yapıyor gibi göründükleri. Rosberg önde olsa muhtemelen Hamilton’ın başına bunlar gelirdi diyorum.

            GPS hatası dediğin çok da uç olmayan hatalardan biri. Telemetri sıkça bozulur mesela. Araçtan veri merkezine bilgi aktarımı sırasında oluşan herhangi bir arıza sebep olabilir. Onca titreşim altında bu tarz şeyler olabiliyor. Ama ben kimsenin gaz pedalının kırıldığını görmedim ya da direksiyon milinin arızalı olduğunu. Hamilton hep motor sorunu vb. şeylerden kaldı. Böyle saçma sapan şeyler yüzünden kalmadı.

            1. motor hariç diğer sorunlarla yarış dışı kalan çok kişi oldu. evet dediğim gibi o kadar iddia etmene rağmen 2 koca senede 2 sorundan fazlası gelmemiş. zaten motor sorunuyla başka bir sorunu farklılaştırmak ve birinin önemsiz diğerinin önemli sorun olduğunu farzetmek de çok saçma. belki de hamilton yarış dışı kaldığında motordaki bozulan parça pedalı tutan parçadan daha da basitti? bu gayet mümkün. neden direksiyondaki bir sorun motordan daha basit olsun? gereksiz bir varsayım.

              hamilton zorlanmasın diye derken rosberg rusya’yı kazansa hamilton çok mu zorlanacaktı? hamilton zaten şampiyondu. yarışı rosberg’in kazanacağı bile belli değildi. bu yarışta pite önce girenin avantajlı olmadığını düşünürsek pitlerde geçmesi çok büyük ihtimaldi.

              gps sorunu ise yeterince saçma. kendi gpsleri bozulsa fia’nın zaman ekranları var. o dediğin sorunların hepsi yıllardır görüldü ama 20 saniye farkla 1. iken gereksiz yere pite girip 3. olma ve ardından gps bozulmuş deme gibi bir sorunu hiçbir pilot yaşamadı.

      2. O kendi fotosu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir