Campos Takımının Yeni Sahibi Carabante

yazar:

kategori:

Takımın geleceği konusundaki iddiaların ardından Campos ve Carabante arasındaki anlaşmada sona gelindiği belirtildi. Carabante takımın ortaklarından biriydi zaten ve şimdi de takımın sahibi oldu.

Carabante, takımın 2010’da yarışacağına inandıklarını söyledi.

“Takımın varlığını devam ettirebilmesi için harcadığımız çabalarda desteğini esirgemeyen Bernie Ecclestone’a teşekkür etmek istiyorum. Tüm kurtarma planı Bahreyn’de iki aracı da gride çıkarmak üzerine kuruluydu. “

“Henüz önümüzde yapmamız gereken çok şey var ama ilk yarış için heyecanlıyız ve rekabetçi bir sezon için sabırsızlanıyoruz.”

Carabante, takımın merkezinin İspanya’da kalacağını ve Kolles’in aynı zamanda idari direktör olarak da görev yapacağını belirtti.

Kolles ise takımın Bahreyn’de yarışmayı garantilemek için ekstra fona ihtiyacı olduğunu kabul etti.

“Bu inanılmaz çabaya karşı koyamam ve bu yeni takımdaki güç birliğine hazırım. Son on günde tüm programı gözden geçirdik, takımın Bahreyn’de olabilmesi için ekstra fon bulduk, ve artık Jose Ramon Carabante’nin yeni idaresi altında devam edeceğiz.”

Takımın Bruno Senna ile anlaşması bulunuyor ve ikinci pilotun da USF1 ile anlaşması olmasıana rağmen Jose Maria Lopez olabileceği iddia ediliyor.


Yorumlar

  1. Bence doğru olanı yaptılar. Çünkü sattıklarına göre ciddi finansal sorunları vardı eğer bu durumda gururlu davranıp yarışlara katılsaydılar süper aguri gibi sezon ortasında ya da daha erken yarışlardan çekilmek zorunda kalırdı. Tabi maddi olanaksızlıklar yüzünden de şamar olanına döneceklerdi. Bence bu el değiştirme olayı iyi oldu en azından sezon başlamadn önce yapabildiler ve bu sayede sahibi kim olursa olsun bu takım ilk yarışa belkide yetişebilecek sezon başladıktan sonra satmak zorunda kalsaydılar belki de sezon boyunca alıcı bile bulamayacaklarıdı.

  2. tam bir rezalet , daha arabayi üretmeden adamlar takımı satıyor , stefan gp ye gün dogdu sanırım xD

  3. ortada aracını bile göremediğimiz yeni bir takımın patronu, daha bırak yarışı, test pistine bile gitmeden takımı satıyor. geriye yadigar olarak ismi kalıyor. artık gülüyorum yaşanan rezalete..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir