Alonso: "%100'e Yaklaşıyoruz"

yazar:

kategori:

Fernando Alonso, gün boyu 132 tur attı ve araç hakkında iyi izlenimler edindi.

Alonso: “Bugünden tatmin oldum. Çünkü kuru zeminde çok tur atabildik. Sonuçlar olumlu. Çünkü, aracı daha iyi tanıdık. Ayrıca takımdaki yerim de günden güne gelişiyor, ayrıca F10 hakkındaki hislerim de. Adım adım %100’e ilerlediğimizi doğrulayabilirim.”

Alonso, yine kuru zemin çalışmalarının beklendiği Cumartesi günü de pistte olacak. Hava tahminleri oldukça iyi. Gün içinde güneş olacak, ardından akşam yağmur bekleniyor.


Yorumlar

  1. Renault gibi Mclarenin Michelinden Bridgestone a bir anda geçince geri düşmesi gerekiyordu.Ama güzel bir bilgi hırsızlığı sayesinde kolayca Bridgestone lastiklerine adapte olabildiler.Renaulta beklendiği gibi bir anda muazzam yol tutan Renault çok geri düştü.Saymonds 2007 deki araç için 2006 dakinden çok daha hızlı fakat lastiklere alışamadık diyordu.Lastik faktörünün çok önemli olduğunu bilen Mclaren bunu halletmek zorundaydı.Çünkü 2005 teki o müthiş hızlı araçtan sonra 2006 daki bekleneni veremeyen araç yüzünden baskı altındaydılar.

  2. 2007de de 2008de de Ferrari Mclarenden birazdaha öndeydi hız olarak.Ama 4 şampiyonluktan 3 ünü almasına rağmen Ferrari nin daha rahat şampiyon olabileceğini düşünüyorum.İşte bu yüzden Raikkonen e "kızgınım" ve de massaya.Gerçi 2008 de sağolsun kenar yönetimi de massayı yakmadı değil.Ama bana göre Mclarenin bu kadar zorlamasının tek sebebi Ferrariden faydalandığı bilgiler sayesinde Bridgestone lastiklerini iyi kullanabilmesi ve de tabiiki Hamilton faktörü.

  3. sevgili fatih küskü, yakışmadı size bu sözler. ("3 günlük nick") önemli değildir bir kişinin nick inin kaç günlük olduğu. hatta bazen f1 bilgisi de. önemli olan f1 i sevmesidir.

    değerli bir yazar derki; "bir futbolcunun futbola fitbol demesi onun futbol oynamasına mani değildir"…

  4. Bu benim görüşüm takımdaşım:)) son 3 yarışa bakarsan anlarsın FIA elbette hırsızlık yapan bir takımı ceza verdiği bir takımın pilotlar şampiyonu olmasınıda istemez Mclaren yoksa en aşşağı 2 sene men cezası alacaktı.Bir anlaşma yaptılar.Son 3 yarışa bakarsan anlarsın neredeyse 30 puanlık farkın nasıl eritildiğini görürsün.Hele son yarışta brezilyada hamilton birden durdu vites kutusu arızasıymış sonra ne hikmetse hiçbirşey olmamış gibi dewam etti hatta yarış sonunda kubica da dahil 3 aracın kurallara aykırı yarıştığını tespit etmesine rağmen fia bu takımları yarıştan diskalifiye etmedi.Etmedi çünkü birini bile diskalifiye etseydi hamilton yine şampiyon olacaktı bu ve bunun gibi birürü şey var.

  5. feel_it61 nasıl fia aldı?puanları silinen bir takımın pilotları devam edebildi. hamilton fuji de kaos yarattı.vites kutusundan ceza vermediler.en azından spa da yarışmayabilirdi yarıştı.ya lewis çinde kalıyor diye ron dennis intahar edecekti kaldıkı alonso şampiyonluğa gidiyor…….2007 sezonu politikalarla gölgelensede,o sezonun ilk antremanlarındaki heyecan başkaydı.bilmem neden.seviyorum australia yı.neden 9 a aldılarsa.olsaydı yine sabah 4 5 gibi.

  6. ya arkadaşlar bence biraz dikkat edin.yönetici kontrolüne almasınlar.kazık kadar adam olduk.şu f1 i futbola çevirmeyelim.evet bende sinirleniyorum,sevmiyorum ama en azından sakin olalım.

  7. Konunun kaynakla alakası ne midir?:)) O kaynakların olmadan zor %100 e ulaşırsın veya ulaşırsın devamını getiremessin.Brawn eğer 2009 daki bütçesini sezon başlamadan honda tarafından garantileyemeseydi şampiyon olabilirmiydi zannediyorsun???

  8. Bende şakasına laf söylüyorum merak etmeyin arkadaşlar.Yarası olan gocunur tıpkı sizin gibi.Daha ne diyeyim konunun muhatabı arkadaş bile anlıyor şakalaştığımızı ama bizim kraldan çok kralcılar anlamıyor.Şaka arkadaşım şaka 300 tane parantez var orada görmüyormusun.BIrakın gocunmayı,kemik yakalamayı herkes önünden yesin… Benim senin Mclarene olan saygından daha fazla saygım var o takıma.O takımda bana göre şu ana kadar mclaren tarihindeki en hızlı pilotlardan biri var.Ben belki bilmessin 2007 de Hamiltonun elinden şampiyonluğunun fia tarafından alındığını bile söyledim.Başka hiçbir Ferrari taraftarının bilse bile dile getirmeyeceği şeyleri söyleyebilme komplekssizliğine sahibim ben.İnsanların üslupları farklı olabilir biraz anlayış lütfen.

  9. fatih küskü avatarı

    konunun kaynakla yağla balla gelişimle felan alakası nedir yav;sendeki bu saplantılı durumların nedeni var mıdır acaba;önüne gelen mclarenciyle atışmalar;laf sokmalar bilmem neler;3 günlük nick in le bilmiş bilmiş laflar etmeler felan noluyor yav;her konuda birşey söyleme misyonun mu var senin ferrari adına..
    adam şakasına laf söylüyor;mal bulmuş magribi gibi hemen yok gelişim yok para zart zurt nedir ya..
    alonso da haklı gibi;hemen hemen herkeste aynı kanı olustu;ferrari en azından yarış performansı olarak herkesin bir adım ilerisinde gibi;bakalım neler olacak;sezon daha çok uzun;ilk birkaç yarısta çok firkir vermez;hem,son yıllarda değişen performansları çok gördük;özellikle de pistten piste,erken sevinip erken üzülmemekte fayda var..

  10. McLaren ; Mercedes olmadan da vardı hatırlatayım bu saygınlığı Mercedes le olan ortaklığımızla kazanmadık McLaren adı çok önceden efsaneleşmişti sen güzel canını sıkma hiç.

    Hiç olmazsa gerçek Ferrari li bir taraftar gibi ol en büyük rakibine saygı göster sevmesen bile.

  11. ben öyle şaka yapim dedimde neyse ben her zaman alonso nun ferraride yani güçlü bir arabada görmek istedim nedenmi derseniz adam dililer gibi zorluyor yani bu sene hep istediğim gerçekleşti yarışlar 2008 spa gibi olsunda kim kazanırsa kazansın 2010 müthiş olacak muhtemelen favorim şampiyonlukta 1.sırada ALONSO 2.sırada HAMİLTON ama ben hamiltonu tutuyorum ama gerçekçi olmak lazım

  12. en son yorum yapan maklarenci:) arkadaş.Sezon başlası göreceğiz hele sezon sonu hepten göreceğiz.Artık Mercedes te kaynağını kesti lendi yağınızda bakalım ne kadar kavrulacaksınız.Şu anda redbull un bile bütçesi sizden iyi.O meşhur gelişimleriniz bu sene eskisi gibi olamadığıda anlayacaksın %200 mü 500 mü:)))

  13. sen yüzde yüzdesin biz yüzde ikiyüze ulaştık be alonso

  14. halk dilindeki anlamı:kuyruk acısı birilerinin canını sıkıyor. ikinci anlamı kıskannçlık. eş anlamı SUS.

  15. can bundy (spa 2000) avatarı
    can bundy (spa 2000)

    Takımdaki yerim günden güne gelişiyor.

    Olumlu anlamı takım bana ben onlara adapte oluyorum.

    Kötü anlamı ise malum çalışmalara ferrari'de de başlamış.

  16. HELVA İÇİN HERŞEY MEVCUT
    1- Formüla 1
    2- Ferrari
    3- Fernando
    4- Felipe

  17. Micha3L Schum4cheR avatarı
    Micha3L Schum4cheR

    Alonso senin bunu solemen bizi heyecanlandırıyor o mukemmel surusleri ni izlemek icin sabırsızlaniyorum umarım ferrari de kusursuz olursun bu arac seni sampiyon yapacak gucdeyse sende bunu basarmak icin hırsına guveneceksin bu da senin önünü acıcak Ferrari gibi bir aracda alonso varsa limitleri zorlamak icin bir neden olmaz maksimum veri elde etmek icin alonso en buyuk secim.

  18. hadi bakalım koçum sana ve ferrariye sonuna kadar güveniyoruz

  19. umarım %200-300 lere ulaşırız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir