Hamilton’un Şampiyonluğunu Kim Durdurabilir?

yazar:

kategori:

Son 4 yarışa girilirken Lewis Hamilton şampiyon olmaya çok yaklaştı.

Nico Rosberg “Son dört yarıştan zevk almaya ve olabildiğince fazla yarış kazanmaya çalışacağım”

“Ne yazık ki evet, Sebastian Rusya’da şampiyonada beni geçti. Ama Amerika’da bunu değiştirmeye çalışacağım”

“Sochi’de Sebastian’ın şampiyonluk için bana yardımcı olacağını düşünmüştüm ama olmadı. Gelecekte bunun olacağını sanmıyorum. Umarım 2016 hepimiz şampiyonluk savaşı verebiliriz” dedi.

Lauda ise “Matematiksel olarak şampiyonluk şansı var. Ama Lewis’in yarış dışı kalması gerekiyor” dedi.

Toto Wolff “Herkes Lewis’in egemenliğinden bahsediyor. Ama Nico’nun ona hep yakın olduğunu unutuyorlar. Nico yarış dışı kalana kadar Sochi’de daha iyiydi” dedi.


Yorumlar

“Hamilton’un Şampiyonluğunu Kim Durdurabilir?” için 7 yanıt

  1. “Sochi’de Sebastian’ın şampiyonluk için bana yardımcı olacağını düşünüyorum ama gelecekte bunun olacağını sanmıyorum. Umarım 2016 hepimiz şampiyonluk savaşı verebiliriz” Nasil yani anlamadim ?

    1. Yani Vettel’in Hamilton’dan galibiyeti almasını kastetmiş bence çünkü bu üç pilottan başka yarış kazanacak potansiyel yok kimsede bu sene.

  2. Toto Wolff — Nick Lauda el ele Rosberg’i saf dışı bırakıp Hamilton’ı sampiyon yaptılar !!! Çünkü Rosberg’in reklam kalitesi düşük… Ama Hamilton’ı çok iyi pazarlayabiliyorlar 🙂 Rosberg, Hamilton’ı her yakaladığı hafta sonu “pilotaj” hatası olmadan tamamen teknik nedenlerle dışarıda kaldı (Singapur Hariç). Aynı güncellemeler yapılırken Rosberg Monza’da önde iken motor patlattı, geçen hafta Japonya’da lastiklerin yeterince ısınmaması ve daha kalkışta Rosberg’in yine teknik hatadan dolayı geçilmesi ve bu haftadaki skandal pedal’ın yerinden çıkması !!! Bu hafta sonundaki hata eğer Hamilton’ın başına gelseydi ortalık yangın yerine dönmüştü ona buna saldırırdı ama Rosberg’in böyle skandal bir durumda bile sesini çıkarmaması da ayrı bir değerlendirme durumu…

    1. Geçen senede Hamilton’ın başına gelen teknik hatalar ne olucak?

  3. Başlığı görünce 2016 için soruluyor bu soru zannettim. Şu an adam zaten şampiyon. Hesap yapmak anlamsız. 2016’da Ferrari durdurabilir belki. Top Allison’da.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir