Ecclestone “Red Bull’un Geleceği Çözüme Kavuştu”

yazar:

kategori:

Bernie Ecclestone, Red Bull’un 2015 sonrası Formula 1 geleceği konusunda artık çözüm bulunduğunu ve şampiyon ekibin Formula 1’den ayrılmayacağını söyledi.

Red Bull’un hala 2016 için motoru bulunmuyor ve Red Bull’dan gelen açıklamalar, güçlü bir motor bulamazlarsa iki takımın aynı anda Formula 1’den çekileceği yönünde oldu.

Mercedes ve Ferrari’den gelen redlerin ardından Red Bull’un mevcut partneri Renault ile tekrar görüşmelere başladığı düşünülüyor.

Ecclestone, ilk başta Red Bull’ın ayrılmasından endişe duyduğunu kabul etse de artık öyle bir endişenin kalmadığını söyledi.

Ecclestone “Artık olanları göz önüne alırsak Red Bull ayrılmayacak. Ancak onlar olana kadar ayrılacaklarını düşünüyordum.”

“Her şey çözüme kavuştu.” dedi.

Ecclestone ayrıca Red Bull’un F1’den ayrılmasının, uzun süreli anlaşması nedeniyle kendisine pahalıya mal olacağı konusunda uyardı.

Ecclestone “Bakın, Mateschitz ayrıldığını söylüyorsa ve ayrılacaksa, bunun çok pahalıya mal olacağını biliyor.” dedi.

 

 


Yorumlar

“Ecclestone “Red Bull’un Geleceği Çözüme Kavuştu”” için 10 yanıt

  1. V8den sonra 3.5 litre cift turbo+120KW kers muhabbeti cikti.Motorsport.comda gordum.

  2. akılları sıra koca bir blöfü masaya koydular ama ne yazık millet elinizi gördü

    sizin için en iyisi renoya tekrar özür dilerim durumları başkası size dönüp bakmaz bile..

    siz o güzel şasinizi renoya vermeseniz bile bu kadar bencilce yani..

    meşrubatsevicilere böylesi müstehak.

  3. burak karaküdük avatarı
    burak karaküdük

    Harbiden kimle anlaştılar

  4. REDBULL-REANULT’u kötülemek size bişey kazandırmaz ayrıca unutulur felan demiş bazı arkadaşlar F1 sadece FERRARİ,MERCEDES,McLAREN gibi köklü takımlardan ibaret değildir. eğer biz bu konuda tartışacaksak mclaren’i konuşmak gerekir redbull’dan çok onlar 8 şampiyonluk kazanan bi takımdılar kıyaslamak ne kadar doğru bilmiyorum ama boş yorumlar yapmayın!

  5. Bir yil sonra varligini hatirlayan bile olmaz.Oyle veya boyle dort sampiyonluk kazandilar.Ama F1 icin hicbir sekilde onem tasimiyorlar.Birtek Bernienin cuzdanini ilgilendiriyor.Oda benim umrumda degil.

  6. Kadem Yasin Semiz avatarı
    Kadem Yasin Semiz

    red bull spordan ayrılırsa f1 için kötü olur mu evet olur. daha önce toyota bmw gibi üreticiler ayrıldığında f1 ayakta kaldı çünkü ferrari mclaren gibi takımlar bu sporda olduğu için bu çok fazla etkili olmadı ayrıldılar ve f1 hala devam ediyor. red bull ve toro rosso’da giderse f1 yine olacaktır ama bu spor için çok büyük bir kayıp olacak çünkü red bull çok büyük bir sponsor sağlıyor f1’e dünyanın bir çok yerinde red bull ismini görüyoruz ve gerçekten red bull global bir marka ecclestone pahalıya mal olacağını düşünüyor ama red bull bunu önemsemez f1’den ayrılsalarda adamlar dünyanın bir numaralı enerji içeceğine sahipler ve yıllık ciroları yaklaşık 700 milyon dolar. coca cola’dan sonra satılan 2. içecek red bull. bu yüzden f1’den ayrılırlarsa onlar için sorun olmaz f1 için sorun olur. ben Red bull’u sevmesemde f1 de kalmalarını isterim. umarım gridde olurlar ve yine mücadeleci olurlar spor için red bull’un gridde olması lazım. gönlümden geçen motorda Audi red bull audi muhteşem bir birliktelik olur 2017-2018 ama kesinlikle RED BULL AUDİ ismi harika olur…

  7. Acaba nasıl çözüme kavuştu

    büyük den küçüğe ihtimaller

    Tükürdüğünü yalayarak Renault’la anlaştılar
    2014-2015 Ferrari motoru
    Honda motoru

    1. Büyük ihtimal Renault ile devam edecek. Artık aralar ne kadar açık olsada evlilik gibi düşünüp evi terkeden eşin geri dönüp tekrardan evliliği devam ettirmesi gibi birşey olacaktır. Ama asla eskisi gibi olmayacak .

      1. bir bardak beygir getir dediğinde renault kalk kendin al diyecek redbull’a 😀 😀

    2. 3. sü çok düşük ihtimal renault’u beğenmeyip hondaya geçer mi ? bence hayır

      ferrarinin bu seneki motoru belki bir ihtimal ama düşük ihtimal …

      muhtemelen renault ile anlaştılar …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir