Sezon 2010

yazar:

kategori:

5 senedir tartışılıyor pistimiz neden dolmuyor diye.Çünkü tanıtımı eksik, yapılan programlar az ve yetersiz. Biletlerin pahalılığından söz ediliyorsa insanlar futbol maçı bilet fiyatlarından haberdar değildir demektir.Büyük maçlarda en ucuz biletin 75 tl olduğunu ve organizasyonun sadece 1,5 saatlik olduğunu hatırlatalım. Bu seneki bilet fiyatlarımız da oldukça uygun umarım bu kez pistimiz dolar ancak bunun için daha çok çaba sarfedilmesi lazım.Bir sezon öncesi reklamı, videosu veya programına rastlayan oldu mu? 2010 sezonu benim gördüğüm sezonlar arasında en merakla beklenen en çekişmeli gözüken sezon. Pist üzerinde 4 şampiyon, en az 6 şampiyonluk adayı 4 tane güçlü olması beklenen takım var. Sadece isimler ve transferler bile sezonun reklamının yapılmasına yeter aslında. 7 kez şampiyon efsane pilot Schumacher pistlere geri dönmüş hem de Alman devi Mercedesin marka olarak katılmasıyla birlikte adeta bir ulusal Alman takımı oluşmuş.Son 2 İngiliz şampiyon da Mercedese karşı İngiliz cephesindeler.Yıllardır markalar şampiyonluğuna hasret Mclarende markalar şampiyonluğunun bu seneki en güçlü adaylarından.Alonso ve Ferrari son yıllarda şampiyonluğa hasret, Massa pistlere dönmüş bu kez kaçırdığı şampiyonluğa yeniden aday ve Red Bull istikrarını sürdürmek istiyor.Her ne olursa olsun müthiş bir rekabet olacağı kesin.Schumacher genç jenerasyona karşı, Alman takımı İngiliz takımına karşı, Vettel selefine karşı, Massa Alonsoya karşı, son 2 İngiliz şampiyon birbirlerine karşı. Her rekabet ayrı bir tad vericek.Sezonun başlamasına 3 hafta kala yayıncı kuruluştan daha fazla reklam ve görsellik bekliyorum seyirciyi Formula 1’e çekebilmek için.En azından sezonun başmasıyla birlikte geçtiğimiz sezonlara göre daha iyi şeyler yapılsa o bile yeter.Bir de hazırladığım sezon fragmanı videsounu sizlerle paylaşıyorum, umarım biz taraftarlar için çekişmeli ve heyecanı son yarışa kadar süren bir sezon olur.

Enes Güven


Yorumlar

  1. Bari İstanbulPark'ın resmini koysaydın.

  2. bekir ferhat hamza avatarı
    bekir ferhat hamza

    Serhan acar bu konuyu çok yazdım.İlgilenmiyorlar.Sezon başlamasına 1hafta kalınca hatırlıyor bizi nasılsınız falan filan.4 aydır nerdesin wrc falan filan diyor.Boşverin f1 bizden alırlar bu mantaliteyle futbola bile haftanın 7 gün program var F1 RE ayda 1tane program yok böyle şey olmaz.Beni sezona 1 hafta kalınca sırf ilgiyi kendisine çekmek için hatırlamasın.:S

  3. Evran Ahmet Evran avatarı
    Evran Ahmet Evran

    Eline saglık. Sunu soylemeli ve kabul etmeliyiz ki, ozellikle biletix'teki 28 subat'a kadar olan kampanya gercekten harika. Bu fiyatlar gayet uygun. Ben Bu yıl bronze'dan izlemeyi dusunuyordum ama 3 gun ıcın 300 TL gıbı bır fıyatı gorunce hemen Gold bilet aldım. Tek ihtiyacımız olan sey; Guncel gazetelerde ve NTVSPOR'da GUNCEL OLARAK YER ALMAMIZDIR. Bize gereken sey, vatandaşın FORMULA 1 organizasyonu ile olan yabancılıgını samimiyete donusturmek. Haydı Turkiye ve KKTC. 30 mayıs'ta İstanbulpark'a.

  4. iyi hazırlamışsınız emeğinie sağlık
    pistin reklamının daha iyi yapılması fiyatların aşağıya çekilmesi gerekli olduğu kanaatindeyim

  5. raikkonen_the_best_of_f1 avatarı
    raikkonen_the_best_of_f1

    2010 FORMULA ONE WORLD CHAMPIONSHIP
    COMING SOON

    çok iyi olmuş tebrik ederim eline sağlık Enes arkadaşım
    bende sana katılıyorum TRT'nin iyi bir tanıtım yapması lazım artık 1 ay kaldı

  6. kanka çok güzel olmuş eline sağlık :))

  7. evet sezona çok az süre kaldı ama tanıtım videosu falan göremedim bende. video harika olmuş.bunu trt ye gönder. tanıtım videosu olarak yayınlasın:))daha güzel özetlenemezdi. ellerine sağlık.

  8. Sezonun o müthiş heyecanını düşünürsek video'daki müzik tam oturmuş tebrikler.

  9. süper olmuş.daha iyi bir muzik olabilirdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir