Soucek Yakın Zamanda Kokpite Geçeceğine İnanıyor

yazar:

kategori:

Takım Formula 2 şampiyonu pilotun Baselona’da takım ile çalışacağını ancak araç ile sürüş gerçekleştirmeyeceğini belirtti. Barselona testleri sezonun son testleri olmasına rağmen Soucek bir şekilde kısa zaman içerisinde sürüş gerçekleştireceğine inanıyor.

“Henüz yüzde yüz emin değilim ama kısa zaman içerisinde olacaktır. Barselona’da takımla birlikte olacağım ve ilk deneyimim için sabırsızlanıyorum. Daha önce Toyota ve son olarak da Williams ile test yapmanın ardından farklı bir F1 aracını daha kullanmak harika olacak.”

Sezon içi testlerin yasaklanmasıyla, test pilotları takımlar onlara Cuma günü antrenmanlarında izin vermediği sürece pek fazla sürüş fırsatı bulamıyorlar.

Soucek yine de takım içinde ortaya çıkaracağı işin takıma ve kendine faydalı olacağını düşünüyor.

“Harika hissediyorum kendimi. Anlaşmayı imzalarken bile bunun olduğuna inanmıyordum. Bir Formula 1 takımının parçası olmak ve gerekli olduğunda yarışlara çıkabileceğini bilmek inanılmaz bir duygu. Çok zor bir görev olacak ama F1’de yarışmak için çok şey öğrenebileceğimi biliyorum.”

“Simülatörü kullanmayı öğreneceğim, her yarışta hazır olacağım ve pilotlar ile mühendisler arasındaki her toplantıda bulunacağım. Böylece takımın gerçek bir üyesi olacağım.”


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir