Ferrari'nin Sert Açıklamalarının Basında Yansıması

yazar:

kategori:

Yeni takımların durumunu eleştiren ve otomobil üretilerin spordan ayrılmasındna sorumlu tuttuğu Max Mosley’i şuçlayan takım için Alman Auto Motor und Sport’un başlığı, “Ferrari için Kırmızı Kart” şeklinde oldu.

Yazılanları, inanması güç bir komplo teorisi olarak niteleyen Michael Schmidt, derginin köşe yazarlarından biri: “Böylesine saçma şeyleri nadiren okumuşumdur.”

Schmidt yazısında, Formula 1’in otomobil üreticilerinin ayrılıklarının ve yeniden yapılanmalarının Max Mosley ile ilgili olmadığını da söyledi.

Schmidt’e göre USF1 ve Campos’tan daha iyi takımların bulunabileceğini kabul ediyor ama Lotus ve Virgin’in hemen hızlı olmamarına rağmen Formula 1’in yeni takımlara ihtiyacı olduğunu belirtiyor.

İngiliz Daily Telegraph ise dünkü açıklamaları utandıran saldırı olarak görürken Fransız haber ajansı AFD, Maranello kökenli takımın, FIA’ya vahşice saldırdığını belirtti.

İtalyan La Gazzetta dello Sport bile Ferrari’nin yazısına şiddetli dedi.

Fransa’dan Auto Hebdo, Ferrari’nin yeni çocuklara saldırdığını yazdı.


Yorumlar

  1. Dogru suyleyeni 7 kuyden kovarlar?

  2. Ferrari çok haklı ve ben bu olayı çoluk çocukla uğraşmak olarak yorumlayanlara şaşırıyorum, tam aksine Ferrari'nin bu çıkışını Formula 1'in çoluk çocuk işi olmadığını ifade ettiği şeklinde yorumladım

  3. ne bilim arkadaşlar ferrari yummuş gözünü açmış ağzını helal olsun yiğit takımmış f1 iyice bizim ülkedeki ergenekon olayına döndü galiba

  4. Abuzer Kadayıf avatarı
    Abuzer Kadayıf

    öküz öldü ortaklık bitti, atasözü uyar.

  5. acaba bu sene rtl yayınlamayacakmı f1 i ?hiç bir reklam göremedimde

  6. el_fano _Alonso avatarı
    el_fano _Alonso

    Ferrari haklı olsada çoluk-çocukla uğraşması gereksizdi, ben Ferrari gibi bir devin, diğer devlerle ilgilenmesini yakıştırırdım kendisine.

  7. ferrari söylediklerinde çok haklı. daha kurlma aşamasında maddi krize giren ve tökezleyen oluşumlara takım bile denemez. kaldıki yarışamayacakları gün gibi ortada.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir