AvustralyaGP'ye İsim Sponsoru Bulundu

yazar:

kategori:

ING’nin ayrılışının ardından Melbourne yarışı için, bankanın verdiği desteğin yerine başkalarının bulunamayacağı konusunda endişeler yer alıyordu.

Albert Park’taki 2009 yarışı, 40 milyon dolar zarar etmişti.

Büyük etkinlikler başkanı Tim Holding: “Ticari sponsorlarımızın ilgilerine oldukça değer veriyoruz. Destekler ile etkinliğin, Viktorya hükümetine olan maliyeri azalıyor.”

Çarşamba günü AvustralyaGP Co., ülkede F1 ile 80lerde birlikte olan Qantas’ın, 2010 için isim etkinliğe isim sponsoru olduğunu duyurdu.

Qantas yetkilisi Alan Joyce: “Bu dünya çapındaki sportif etkinlik için desteğimizi tekrar doğrulamaktan memnuniyet duyuyoruz.”

Qantas ayrıca 1197 ile 2001 arasında da AvustralyaGP’ye isim sponsoru olmuştu.

Bu sene yapılacak olan Türkiye GP içinde henüz bir sponsor bulunamadı. Ancak şuanda birçok yarışında sponsoru bulunmuyor. Ülkemizde yapılan bu dünya çapındaki etkinliğe katkıda bulunacak sponsor veya sponsorların bulunmassı ümit edliyor.

 


Yorumlar

  1. Formula 1 ilk izlediğimden beri bir çok marka ile tanışmamı sağladı. Qantas da bunlardan biri. Zaten haberi açarken kesin Qantas almıştır dedim içimden. Doğal, çünkü Qantas Avustralyalı bir havayolu şirketi…

  2. yazdığım hiç birşey yaınlanmayacaksa üyeliğimin iptalini istiyorum.bütün mclaren fanlarının sporduğu suçlamaları sorular yayınlanıyor malum haberi altına sabah o kadar uğraşıp yazdığım sorular sorulmamış nedemi adminin muhtemelen mclarenci olması ve işine gelmemesi.o zaman şu soruya cevap verin,rtl yayınlıyormu bu sene.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir