Bridgestone, Hâlâ F1'den Ayrılmaya Kararlı

yazar:

kategori:

Michelin’in 2006 sonunda, tek tedarikçi dönemine geçişte Michelin spordan ayrılmış ve o dönmden bu yana lastikler Bridgestone’den sağlanıyordu. Japon şirketin anlaşması da bu sene sonunda bitiyor.

Geçen sene sonlrında yaptıkları açıklamada Formula 1’de kalmayı planlamadıklarını belirtekn Bridgestone’nin gidişi ardından posra girebilecek bazı potansitel şirketler var ama yeteri kadar ciddi görülmüyolar.

Bridgestone sözcüsü: “Bridgestone’nin konumu hâlâ aynıdır. FIA Formula 1 Şampiyonası serisi ile yeni bir anlaşma içine igrmeyecektir. Geçerli olan anlaşma, 2010 sezonu sonunda bitecektir.”


Yorumlar

  1. bye bye.michelin koştura koştura belir.

  2. Tek kalacakları zaman ağızlarının suyu akıyordu.Ama anladılar rekabetin olmamasının getirdiği zararı.Eskiden michelin'i yendik diye bir çok reklam yaparlardı.Şimdi kimi yenecekler de reklamını yapacaklar veya rekabetin olmadığı yerde en iyi lastiği ürettiklerini nereden bilecekler.

  3. tek lastik sağlayıcılığı kuralı lastik gelişimini yok etti.2006 ve öncesi 3 ayrı ana konu üzerinde üreticiler sürekli gelişim sağlıyordu(motorkaroser ve lastik)ne yazıkki bunların 2 si atıl duruma düştü ve şuan kısıtlamalı saçma aerı kuralları üzerinde oynamalardan başka hiçbirşey takip etmiyoruz

  4. rekabet olmayan bir ortamda kim boşuna parayı havaya atar ki?..saçma ya bridgestone-michelin savaşı ne kadar da güzeldi bence şimdi hiçbir çekiciliği yok lastik üreticilerinin sporda kalmasının.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir