Kovalainen Güçlü Bir Başlangıcı Amaçlıyor

yazar:

kategori:

Heikki Kovalainen, sezonun başlangıcı olan gelecek ayki Avustralya yarışında geçen seneki gibi sıkıntıların tekrarlanmayacağını söyledi.

Fin pilot Renault takımı ile çıktığı ilk yarışta, Avustralya’da, geçen sene hatalar yapmış ve bir çok defa pist dışına çıkmıştı.

Bunun yanında McLaren’e beklenenden daha kısa sürede uyum sağlayan Kovalainen, kendivi geçen sene çaylak sezonundan çok daha iyi hissediyor.

Sezon mücadelesine daha hazır girecek olan Fin pilot, düşündüğü başarının gerçekleşmesi için şampiyonaya iyi bir başlangıcın önemli olduğunu ifade etti.

Kovalainen: "İlk pole pozisyonumu almam lazım ve aslında dünya şampiyonu olmayı hayal etmeye başlamadan bile önce ilk yarışımı kazanmam gerekiyor."

"Ve bunlar hâlâ büyük adım. Eğer iyi bir başlangıç yapacaksam sezona geçen senekinden daha iyi başlamam gerektiğini biliyorum"

"Geçen sene sezona fiziksel ve zihinsel olarak hazır olduğumu düşünmüyorum. Yeteri kadar hazırlanmamıştım. Ama işler değişti ve (sorunların) tekrarlanmayacağından eminim."

"Melbourne’ye, içinde kendimi tamamiyle rahat hissettiğim bir araçla gidiyor ve nasıl ayarlanacağını tam olarak biliyorum. Artan güven, iyi bir yarış çıkarmamı sağlayacak."


Yorumlar

  1. heikkiye haksızlık yapmayın renaultnun gelişmesi için katkıda bulunmaya çalıştı ama r27 onun kadar istekli diildi renaultnun başarısızlığıyla onun hiç alakası yok elindeki malzeme kötüydü inanıorum o çok başarılı olcak

  2. Bu telaş nerden geliyo arkadaşım.Bu haber de tartışılacak birşey yok.Niye kasıyorsun kendini.Kovalainen neden yol vermesin ya da neden yol versin.İzleyelim doğruyu yanlışı konuşuruz sonra.Not: Renault cu arkadaslara saygılar :))))

  3. arkadaşlar bunu zaman geçtikçe göreceğiz fernando alonso heiki kovalayneni pist te ne yapacak heikiye yol vermeyecek alonso bu sene mcleren bitti onuda allahın izniyle fernendo yapacak adam hırslı renault cu arkadaşlara saygılar

  4. bikere kova'yla fisico karsılastırılmış.fernandoyua olan yardımları unutulmuş hemen.kova desteklenmeye baslanmıs.zaten bu sene kova'yıda görücez.2.adam olarak hayatına devam eder.hep ezilen bi kişilik olmaması dileğiyle…

  5. görkem yılmaz avatarı
    görkem yılmaz

    arkadaş renault tarfatarıda niye kötü olduklarından kendiside bi haber :)) sorunuda bulmuş hemen KOVALAINEN hahah

  6. ehehhehe o bizim yeni hakkinenimiz:) ama bu yakıştırmayı alması için çok çalışması lazım, başaracağına eminim..

  7. Biraz sakin ol.McLaren ve taraftarları güveniyor Kovalainen e.O bizim yeni Hakkinenimiz:)

  8. arkadaşım renault u destekliyorum alice nin bizde önde oldugunu biliyoruz ama mclaren heikiyi alarak çok kötü yaptı arkadaşım sonuna kadar RENAULT' U DESTEKLİYORUM

  9. hakan alice harikalar diyarında yaşıyor…

  10. mp4-23 (mgd) avatarı

    " Hakan " kamuoyu önünde hangi takımı desteklediğini açıklar mısın.

  11. görkem yılmaz avatarı
    görkem yılmaz

    renault'u batırdı mı? fisichella olmasın o sakın 🙂

  12. sen mi yapacan redbulları geçte gel sen geçen sene renault u batırdın bu sene sıra mclerende senmi iyi giriş yapacan gülümde boşa gitmesin renault culara saygılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir