Glock, Toyota'nın Formundan Emin Değil

yazar:

kategori:

Timo Glock, yeni sezon öncesi Toyota’nın yeri konusunda emin değil ama Alman pilot, Japon takımın Renault ve Williams ile mücadele edebileceğine inanıyor.

Toyota, testlerde öne çıkamamış olmasına rağmen iyi bir performans göstermeyi amaçlıyor. Trulli takımın durumundan memnun fakat Glock, şu anda Toyota’nın nerede olduğunu yargılamak için erken olduğunu söylüyor.

Glock: "Söylemesi zor. Belki de Williams, Renault ve Red Bull’un bulunduğu bir grubun içinde olduğumuzu düşünüyorum. Ama onların hâlâ bizim önümüzde olduğunu söylemek zor."

"Bunun mümkün olduğunu söyleyebilirim. Testlerin net bir portresine gerçekten sahip olamazsınız. O grubun içinde olabiliriz veya belki de arkasında."

"Şu anda yapacak bir çok işimiz var. Ama gelecek hafta Barselona testlerinden sonra biraz zamanımız olacak ve hisler sonrasında ortaya çıkacak."


Yorumlar

  1. alonsunun açıklamalırına bakılarak reno bu sene poduyum zor testlerdeki zamnalarındanda belli ben bi yerde okudum reno boş depoyla atıomuş turları genelde dolu depodada ne kadar geride oldukları belli

  2. renault un önündemi olucaksın o biraz zor bakın renault okadar düşmedi hem alonso senin gibilerini yutar toyatayı azında kapar ****ürür force indi yayı geçinde gelin redbulu geçin hondayı geçin sıra öyle gelsin sonra renoyu geç alonso sana yol varmezzzzzzz RENAULT CU LARA SAYGILAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir