Webber: "Red Bull'dan Daha Fazlası Gelecek"

yazar:

kategori:

Avustralyalı pilot günü yaklaşık bir saniye farkla önde kapatırken araçta bazı aerodinamik güncellemelerin olduğu görüldü. Takım Barselona ileBahreyn arasında araçta daha fazla değişikliğin olmayacağını açıklarken Webber ellerindeki paketle aracın daha da hızlanacağına inanıyor.

“Bize fayda sağlayan bazı yeni parçaları araçta kullandığımız doğru ve yakıt açısından araç en ağır konumunda değildi. Evet bugün iyi bir tur zamanı için performansımızı zorladık ama yine de Bahreyn öncesinde gelişmeyi planlıyoruz.”

“Sorunlar yaşamaya da devam ediyoruz. Bu yüzden bu gece dinlenmeye vakit yok. Daha yapacak çok işimiz var, aracı geliştirmeye devam ediyoruz.”

Webber, pist üzerinde kalmasına yol açan vites kutusu sorununu da önemsemedi ve bu sezon araçlarının dayanıklılık sorunu yaşamayacğına inandıklarını söyledi.

“Bugün bir sorun yaşadım ama bunun dışında hata yoktu. Sorunsuza yakın bir gün geçirdik.”

“Geçen sezon podyumlar ve zaferlerle iyi bir yıl oldu ama bu sezon çıtayı daha da yükseltmemiz gerek. Daha fazlasını başarmamız gerek.”

“Mümkün olduğunca daha fazla yarış bitirmeliyiz çünkü yarış dışı kalabilecek bir pozisyonda değiliz. Son haftalarda yaşadığımız birkaç sorunu aşarak tepede yer alabileceğimize inanıyorum.”


Yorumlar

  1. Webber tecrübeli bir pilot. Tabi ki takımı hakkında konuşması doğal. Vettel konuşunca da laf ediyor bazıları.

  2. Mercedes Benz avatarı

    Weber dile gelmiş yine..

  3. Bu sezon çok zevkli geçecek inş yeni katılan takımlar hariç sıralamada hafif benzin yükü ile bir birlerini zorlayacaklardır.Ama yarış içerisinde yarış performansları nasıl olur bilinmez

  4. kesin..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir