Alguersuari: Mercedes Şampiyonluk Adayı Değil

yazar:

kategori:

Genç pilot İspanyol medyasına verdiği demeçlerde, “Mercedes bizimle birlikte ikinci grupta, Williams ve Sauber’le birlikte” diye konuştu.

Force India pilotu Tonio Liuzzi ise bu görüşe katılmadı: “Tabii ki McLaren, Mercedes ve Ferrari favori. Onların şampiyonluk mücadelesi vereceğini düşünüyorum.”

Barselona’da ilk günü üçüncü sırada tamamlayan Nico Rosberg ise Bahreyn’e kadar takımın büyük atılım gerçekleştireceğini düşündüğünü belirtmişti.

Ancak Alguersuari şu anda Red Bull’un önde olduğunu düşünüyor.

“Eğer şampiyonluk için bir favori belirlemek zorunda kalsaydım, Red Bull ve Sebastien Vettel derdim.”


Yorumlar

  1. idda da geçen sene algersuariye 1e 500 veriyordu büyümüş heralde şimdi 1e 499 verirler:)

  2. Furkan  Karaman avatarı
    Furkan Karaman

    ve merak etme kimse seni adamdan sayıp da şampiyonluk adayın kim diye sormaz 😀

  3. Furkan  Karaman avatarı
    Furkan Karaman

    sen kimsin ki gelip de böyle bi yorum yapıosn bunu martin withmarsh, domenicalli , horner (yani işini bilen yorumlama yetenegi yüksek olan insanlar) söyleyebilir ama sen kimsin?..evet arkadaşlar yarım yılda f1 falan fethedilmez ortada tecrübe yok bişey yok konuşmaya bak ..ayrıca bi şey olsa toro rosso'dan bi tarafına tekmeyi yiyecek durumda olan bir insanın demesi inanılmaz derecede komik
    2010'da yarışıp yarışmayacağını son ana toro rosso'nun da bıraktıgının üstünde durmak istiyorum-başka birisi var mı diye aradılar aylarca..
    boş konuşayım azıcık dikkat çekeyim demiş başarmış da

  4. sezgin güneş avatarı
    sezgin güneş

    burda yorum yapan arkadaşlar testleri en hızlı zamana göre irdelemeyin. ozaman hulkenberg açık ara şampiyon olacak bana kalırsa bu gün iki tur zamanı gördük en fazla 1.24 1.27 buda demek oluyorki takımlar tam dolu ve yarım dolu depoyla çalısıyorlar. ve mercedes 1.26 yla turlar attı sandığım tam dolu depoydu ve 1.24 le istikrarlı turlar attı … ferrari bile okadar istikrarlı değildi. yani bana kalırsa mercedes büyük takımlar arasında dolu depoyla 1.26 lı turlar atan tek takımdı ve bence en önde bu adam sadece en hızlı kim ona bakarak konusuyor neden vettel birinci değildi bu gün madem.

  5. Alguersuari konuşmasan daha iyiymiş geçen sezon rahat şampiyon olmuş ,ortaklık ve sponsorluk anlaşmalarıyla hacmini artırmış bi takıma bunu şuurlu olarak söylüyosun yani

  6. çabuk büyümüş bu çocuk ya adama olmuşta mercedese laf atıyor dünki… dicem olmayacak şimdi hey allahım 😀

  7. seni hic sevmedim ve sevmeyecegim sut oglan 🙂 buemi'ye ne kadar kanim isindiysa bu adama da o kadar isinamadim.

    konuya gelince… denildigi gibi araca benzin yuklerini takip etmis olabilir ancak ferrari veya mclaren'i degil de red bull'u favori gostermesi, sizce tesaduf mu 🙂 son yarista hangi takimin pit alanina girdi? heh, tam ustune bastiniz ayaginizi cekin 🙂

    belli ki psikolojik baski olusturulmak istenmis. dogru bile olsa ben bu demeci begenmedim, yakistiramadim. bazilari hakaret gibi algilayabilir ancak ben "yanci" bir demec olarak goruyorum.

  8. bu arada biraz onceluizzi dunki webber kadar iyi derece yaptı. herkes cok iyi buluyordu webberi simdi luizziyide sampiyonluk adayı yaparsınız..

  9. Alguersuari'nin kendine göre belli nedenleri vardır, Torro Rosso ile Mercedes'in yerlerini böyle söylemek için. Sonuçta biz padokta değiliz ama o padokta ve yaşının çok genç olması belli düşünceleri olmasını engellemiyor. Ha Mercedes hakkındaki düşüncelerine katılmıyorum orası ayrı konu.

  10. mercedes garajda araca benzin koyarken saniye tutmus heralde ondan iyi biliyor.

  11. Yorumlara bak şaka gibi !
    Adam işin içinden biir olarak yorum yapmış bu işibizden çok daha iyi bildiği kesin. Tahmininde yanılabilir ama gerçekçi bir ihtimal. Tabii ben bu görüşe katılmıyorum.Mercedes bence şampiyonluk mücadelesi verebilir ama bence.

  12. ferrari forewer avatarı
    ferrari forewer

    alguersuari den dahamı iyi biliyosunuz f1 pilotunun bisden daha ii bildiği kesin.

  13. ya sus…tamam karizmatiksin ama bir f1 pilotu değilisin.2011 de nascarmı dtm mi wtcc mi onu düşün bence.

  14. ferrari forewer avatarı
    ferrari forewer

    mercedes zirvedeki takımların en yavaş olanı gibi gözüküyor.

  15. çocuk işinmi yok bak işine

  16. formula kariyerine baslar baslamaz sana gıcık oldum alguersuari.

  17. Yok Artık Daha Neler Resmen Saçmalamışsın Alguersuari.

  18. bu çocuğa bir yerde hak veriyorum.haug un açıklamasını vede bugün şumi nin 8 turda yaptığı en iyi dereceyi ferrari ile kıyaslayınca bana biraz haklı gibi geldi.

  19. • Mc Laren ~Mercedes GP~ avatarı
    • Mc Laren ~Mercedes GP~

    konuşan kim, siz ne zman orta gruba girdiniz yahu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir