Alguersuari, Koltuğu Neredeyse Kaybediyordu

yazar:

kategori:

Toro Rosso’nun 19 yaşındaki pilotla anlaşmasını resmi şekilde duyurmadan önce takımın, İspanyol pilota daha fazla sponsor getirmesi yönünde şart koştuğunu gündeme gelmişti.

El Pais’e konuşan Jaume Alguersuari: “O zamanki söylentiler doğruydu”

“Büyük İspanyol şirketlerin çoğuna gittim ama Tost’a, hiç bir şey bulamadığımı söylemek zorundaydım. Mahvolmuştu”

“Ama sonunda herşey işe yaradı”

Gazete ayrıca Alguersuari’nin hâlâ bir sponsor desteğine sahip olmadığını belirtti.

El Pais, Alguersuari’nin takımda kalma kararının, Dietrich Mateschitz’in motor sporları danışmanı Helmut Marko tarafından verildiğini öne sürdü.


Yorumlar

  1. alp sys belki hakli olabilirsin ancak bence cok uzak bir ihtimal gibi gorunuyor. umarim beni yaniltir, utandirir. ama pek sanmiyorum acikcasi.

    gecen yil ve bu yil icin grid'de yer alacak pilotlardan belki de bariz antipati duydugum "tek" pilot bu. bunu da belirteyim bir guzel.

    massathebest'in saydigi sebepler ve daha bircok sey yuzunden.

    su anda en genc f1 pilotu olmaktan baska bir numarasini goremedik. karistigi kaza da cabasi (belcika gp). bir romain de o kazaya karisti ama neden onun ismini saymiyorum derseniz sebeplerim var, onda isik goruyorum. mesele isiksa eger 🙂

  2. Bu genci cok kücümsemeyin eminim gelecekde cok daha iyi bir plot olacaktır. Gecen seneki yarısları unutmayalım , eger yanlıs hatırlamıyorsam ilk ıcktıgı yarısda 12. mi nne gidiyordu ama motor problemi yasamıstı acıkcası bence gelecekte rekabetci bir takıma giderse basarılı olur diye umut ediyorum .

  3. gereksiz yere koltuk işgal eden silik insanlardan biri. hakikaten, o zaman bourdais'nin ne suçu vardı, ya da grosjean'ın? hele hele heidfeld gibi bir pilotun? adalet aramak için formula1 doğru yer değil. genç bir pilotu zaten yetiştiriyorsun, buemi gayet iyi gidiyor. 130R gibi 300+ hızla girilen bir virajda bile kaza yapacak kadar dikkatsiz, yanlış pite girecek kadar dengesiz birinin ne işi var pistlerde?

  4. Işık değilde bence adamı bağlayıp torpil yaptırmışlardır

  5. "El Pais, Alguersuari'nin takımda kalma kararının, Dietrich Mateschitz'in motor sporları danışmanı Helmut Marko tarafından verildiğini öne sürdü."

    Demek ki adamda bir ışık da görmüşler.

  6. her firsatta soyluyorum. bourdais'yi bosuna kovdular!

  7. Keşke kaybetseydin isabet olurmuş

  8. F1 aynen Arsenal gibi. Nerde genç vasat sürücü var hepsi F1 de.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir