2015 Amerika GP 2. Antrenman Seansı İptal Edildi!

2015 Formula 1 Şampiyonası’nın 16. yarışı olan Amerika GP öncesi gerçekleştirilmesi gereken 2. antrenman seansı kötü hava şartları nedeniyle iptal edildi.

22:00’da başlaması gereken seans; yağmur, sis ve şimşek tehlikesi nedeniyle başlatılmadı. Yaklaşık 1 saatlik bekleyişin ardından hava şartlarında ciddi bir iyileşme olmamasıyla seansın iptal edildiği açıklandı.

Yapılan açıklamada tıbbi helikopterin kalkamaması nedeniyle seansın iptal edildiği duyuruldu.

Bugünkü 2. seansın ertelenmesi hafta sonunun geri kalan bölümündeki seanslar için de tehlike çanı gibi olabilir.

Austin’e gelmeden önce hava şartlarının hep kötü olacağından bahsedilmişti ve bugün beklenen oldu. Şartların gittikçe daha da kötüleşmesi bekleniyor.

Yarın sıralamalarda benzer şekilde hava olursa sıralama seansı da gecikebilir ve hatta pazar gününe kadar ertelenebilir. En son 2013 Avustralya GP öncesi sıralama seansı yoğun yağmur nedeniyle pazar gününe ertelenmişti.

2004 ve 2010 Japonya GP’lerinde de sıralamalar benzer bir şekilde pazar gününe ertelenmişti.


Yorumlar

“2015 Amerika GP 2. Antrenman Seansı İptal Edildi!” için 9 yanıt

  1. Honda’nın yarışı kazanma stratejisi

  2. bu akşam herhangi bir etkinlik olmayınca biraz pcde eskilere baktım. karşıma yine kardan F1 aracı çıktı 🙂 Daha önce de paylaşmıştım ama olsun. Lanet olsun zamanından beri gelen bu içimdeki F1 sevgisine 😀

  3. Arkadaşlar bir sorum olacak konu dışı.Türkiye deki f1 yayını yapan kanal,basın toplantısı,antrenmanları,sıralama,yarış hepsini yayınlıyor mu ? Ve diğer günlerde yarışın tekrarını veriyor mu ?
    Ayrıca eski yarışları da yayınlıyor mu? eski derken 80,90 ve 2000 li yıllardan.

    1. Sıralama ve Yarış dışında hiç birini yayınlamıyolar emin ol.

      1. Teşekkürler Didem,büyük eksiklik kötüymüş.

    2. Siralama, yaris, podyum, basin toplantisi, yaristan ve siralamadan 15 dk once yayina baglaniliyor. Ve pazartesi 11.15 de sabit. Yaris tekrarı veriliyor.

      1. Perşembe günü yapılan pilot ve başkanların basın toplantısı mı yoksa yarıştan sonraki pobyuma çıkanların ki mi?ayrıca yarıştan sonraki diğer pilotların ypmış oldukları kısa demeçleride yayınlıyorlarmı ?

        1. Yaris ve siralama sonundaki basin toplantisi.

          1. teşekkür ederim

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir