Di Grassi: "Virgin, İlerleme Kaydediyor"

yazar:

kategori:

VR-01, testlerde sürekli sorunlar yaşadı, dayanıklılığı iyi izlenim vermedi ve son Barselona çalışmalarında ise liderin 5 saniyeden fazla gerisinde kaldı.

Takımın karşılaştığı güçlüklere rağmen Di Grassi, gelişme kaydettiklerini ve Bahreyn için umutlu olduğunu söyledi.

Di Grassi: “İlk günden itibaren dayanıklılık ve performans konularında beklediğimiz gibi çok geliştik”

“Bu günler boyunda bir çok yararlı bilgi bulduk ama daha fazla yol katetmeyi bekliyorduk. İlk yarışım öncesinde 1300 km’den daha fazla çalışmayı isterdim”

“Aracın iyi iş çıkaracağına çok inanıyorum. Bütün takıma teşekkür etmem gerekiyor. Çok iyi çalıştılar ve takım olarak geliştiler. Şimdi, bu test sonrasında, bu takımdaki herkesin %100 zorladığını görebiliyorum. Şu anda komple bir grup olarak çalşıyorlar; bu yüzden Bahreyn için kendime güveniyorum”

Virgin Racing’in testlerde dayanıklılık sorunları yaşamasına rağmen ilk yarış öncesi planlanan gelişimlerden beklentiler var.

Di Grassi: “Şüphesiz önceliğimiz yarışı tamamlamak. Ardından iyi bir performans ortaya koymak. Bunu yapabiliriz. Hiç endişe etmiyorum. Çalışmalarımızın sonucu bu olacak, özellikle de Barselona’daki günler süresindeki çalışmalarımızın”

“Bahreyn’deki performans, farklı bir mesele. Bahreyn, frenlere çok yüklenen bir pist. Ayarlar, buradakine göre çok farklı. Bu yüzden neler olacağı konusunda herhangi bir verimiz yok”


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir