Lopez'in Menajeri, Anderson'u Eleştirdi

yazar:

kategori:

Arjantin’de FOX Sports’a konuşan McGough: “Bütün bunların asıl sorumlusu Anderson’dur”

“Bu insanlar FIA’yı, FOTA’yı, bütün takımları, FOM’u, işe aldıkları insanları, Lopez’i, projede olmak için anlaşma imzaladıkları diğer pilot Milos Pavlovic’i ahmak yerine koydular.”

“Bu sadece bizi ahmak yerine koymaları meselesi değil. USF1’in Avrupa’daki durumu, diğer takımlar arasında bir çeşit skandal. Çünkü, F1’in çok kötü görünmesini sağlıyor. Arjantin, sorunun sadece küçük bir kısmı ama Formula 1 için çok ama çok büyük”

McGough, Lopez’in yarışmak için anlaşma imzaladığında takımda herhangi bir sorunun farkında olmadığını söyledi.

McGough: “FIA’nın Charlotte’ye bir müfettiş gönderip projenin tamamıyla çalışır halde olduğunu doğrulamasından sadece 48 saat sonra anlaşma imzaladık.”

McGough, Lopez’in anlaşmasının nihayet bozulduğunu ve şimdi, Hispania Racing’in (Eski Campos) yedek pilotu görevini üstlenmek üzere olduğunu söyledi.

McGough: “Bütün günü takımla konuşarak geçirdik. Sonunda USF1 takımı ile olan anlaşmadan kurtulmayı başardık. Ken Anderson, Chad Hurley’in temsilcisi, Peter Windsor ve takımın avukatlarıyla bir toplantı yaptık”

“Çok karmaşık bir durumdu. Çünkü, anlaşmayı ihlâl etmemişlerdi ama Bahreyn’e gidemeyeceklerini biliyorduk. Bu yüzden bir çözüm bulmalıydık. Bu yüzden Jose Maria, takıma bağlı kalamazdı ve bir alternatif bulabilirdi.”

“Ve uzun görüşmeler sonunda bunu başardık”

McGough, Anderson veya sportif sorumlu Peter Windsor’un, Arjantin’i ziyaret edip özür dileme ve durumu açıklama sözü verdiğini açıkladı.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir