McLaren, Kanadının Yasal Olduğuna İnanıyor

yazar:

kategori:

Red Bull acing patronu Horner, kendileri ile birlikte Ferrari’nin, McLaren’in aracındaki tasarımdan şüphe ettiklerini söylemişti.

Horner’e göre McLaren, aracın tasarımı ile arka kanadın etkisini düzlüklerde azaltıp hız performansı sağlıyor.

Bununla birlikte McLaren, meseleyi önemsemedi ve kanadın kurallara uygun olduğunu belirtti. Daha ilginci ise McLaren adına sözcü, sabah Ferrari ile görüştüklerini, onların da herhangi bir protestodan haberdar olmadığını söyledi.

Sözcü: “Aracımızın tamamıyla yasal olduğundan eminiz. Herhangi bir protestodan da haberimiz yok. Aslında bu sabah Ferrari ile de görüştük ve onlar da bir protestodan haber değil”

Ferrari, şu ana kadar mesele ile ilgili bir görüş belirtmedi.


Yorumlar

  1. Abuzer Kadayıf avatarı
    Abuzer Kadayıf

    o radar gibi alet hava akımını ölçüyor. durduğu yer tamda arka kanttaki lift etkisinin olduğu alan.

  2. Parça çok ilginç olmuş ama sanki arka kanada küçük bir radar monte etmişler gibi. Farklı bir fikir…

  3. Redbull açıklaması cok komedi xD , Mclarendekiler daha sabah Ferrarilerden herhangi bir şikayet almadıklarını söylüyor Redbull patronu ise Ferraride bizimle aynı seyi düsünüyor diyor cok düsündürücü …

    Bu arada ben bu olaydan birşey cıkacagını zannetmiyorum eğer cıkarsa zaten cifte standart olur gecen sene o Brawn Gp difüzörlerine uygun diyen FİA Mclarenin kanadına hicbirşey diyemez . Eğer derse bu çifte standart olur !

  4. jet man cok dogru konustun.Birileri f1-rin populerligi dussun diye bunlari yapiyor.Kural hepsi icin ayni dir.O zaman neden her yil yeni problemler cikiyor,ya birakin da f1-i keyfle izleyelim.Hangi pilot e iyi ise kazansin.Difuzor ya da baska bir parca kazanmasin.

  5. geçen yıl difüzer vardı.bu yılda kanat bu nedir yahu ya herkeste olsun yada hiç kimsede.

  6. mert merter avatarı

    Yusuf yusuf :)) diyer takimlar basladi yine cazgirliga ,
    Gecen sene o cift katmanli diflizör olayi bile kabul gördüyse McLaren in arka kanadin a bisey diyemezler sikayetci olanlar simdiden baslamislardir taklit etmeye.

  7. bekleyip görceğiz!!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir