Hispania Racing F1 Aracını Tanıttı

yazar:

kategori:

Bu sezon Karun Chandhok ve Bruno Senna ile yarışacağı kesinleşen takımın yeni aracının tanıtımı Murcia şehrinde yapıldı.

Araç, İtalyan üretici Dallara tarafından tasarlandı. Sezon Öncesi hiç teste katılamayan takım, ilk kez Bahreyn’deki sezon açılışında Cuma günü piste çıkabilecek.


Yorumlar

  1. bizim kaportacı muzaffer abi daha iyisini yapardı valla..f1 bumu yaaaaa:8

  2. Mercedes Benz avatarı
    Mercedes Benz

    Bostancı Sanayi' de yapılmış gibi duruyor.

  3. espoir(Al10so)  avatarı
    espoir(Al10so)

    umutntm;…şirinler… hahahahhahahhahah
    +1:D

  4. 6 yada 7 sn ilerde olmasınlarda sonra ağlamasın şirinler:))

  5. Güzellik önemli değil yeni girenler işlevsel olsunlar yeterli benim için. Bugün bu noktaya gelmeleri müthiş, destekliyor, tebrik ediyorum onları. Zoru başaran küçük profesyoneller bunlar. Bu ekiplerle zor tabi ama değişim zamanlarında hangi parçanın tutup, başarılı olacağı hiç belli olmuyor.

  6. nevi eli öpülecek adamsın

  7. şöyle söyleyeyim böö.
    Hispania için güzel bir tablo çizdik ama lotus ve virgin in birkaç adım önde oldunu unutmamak lazım. Bu işler basamak çıkmak gibi aslında. Lotus ve virgin in başına testlerde gelenler hispania nın başına yarışlarda gelecek. Virgin ve lotus un yerinde saymayacaklarını da hesaba katarsak önceki yorumumda ne kadar pembe bir tablo çizdiğimi anlarsın yani kendi yorumumla dalga geçiyorum. Bu takım için iyi şeyler düşünmek istiyorum ama gerçekçi düşünürsek lotus ve virgin bu birkaç adım önden gitmeye devam edebilirler. Unutmayalımki virgin le lotus u "şimdilik" aynı kefeye koyuyoruz. Aynı kefede olamayacak kadar saygın bir isim lotus. Yani lotus u bu iki takım kolay kolay geçemeyecek bence. İstersen daha fazla uzatmayayım. İşleri zor allah kolaylık versin.

  8. umutntm, malum iki takımdan daha iyi olacaklarına bende inanıyorumda, "şirinler" espirisini anlayamadım.

  9. Yok artık çok karamsarsınız. Gridde lotus ve virgin gibi 2 yeni ve emekleme aşamasında takım varken Hispania nın işi hiç zor değil. Testlere katılamamış olsada sıkıntılı geçecek birkaç yarıştan sonra lotus virgin hispania mücadelesi görmeye başlarız. Tabiki sağlam sponsor da bulabilirse hispania, bu iki takımın önüne bile geçebilir hatta daha iyi de olabilirse şirinleri bile görebilirler artık ne diyim 🙂

  10. alonsomassa avatarı

    gridde olacak olmaları güzel.

  11. Valla dalga geçiyorsunuz ama en azından adamlar yapmış. Yapamayanlar da var. Ayrıca Dallara hakkında vega gibi düşünüyorum.

  12. şimdi anlamadığım difüzörlerini çok iyi olduğu içinmi, koyacak bişey bulamadıkları içinmi yoksa modaya uyalım diyemi saklamışlar. zaten millet yapacağı difüzörü yaptı. bundan sonra neyi saklıyorlarki.

  13. talha hüseyin eyibil avatarı
    talha hüseyin eyibil

    hemen sponsor bulmaları lazım.araç gsl ama çok sade telefonica fln olsa bari

  14. inşallah iyi olurlar yaa güzel görünüyo araç sanki ferrariye falan oranla az küçük gibi 😀

  15. alonsomassa avatarı

    renkte fena değil tipte güzel.ancak o difizörde katman varmı? lotus bile 4 sn ise ben en 10 sn veriyorum hiç test yapmadıkalrı için.

  16. Tamamen yeni kurulan bir takım, tamamen yeniden üretilen bir araç ve yeni pilotlarla bence Virgin'in yaşadığı sorunlar oldukça normaldi. Zaten aracın tasarımı da "deneysel" yöntemlerle yapıldı. Bu takımların ayrıca Campos ve Lotus'un Mercedes-McLaren-Ferrari tarzı takımlarla aynı hıza ve rekabetçiliğe bir anda sahip olması hayalcilik olacaktır.

    Dallara şasi konusunda tecrübelidir, anlatmayayım buyur kendin bakabilirsin…

    http://en.wikipedia.org/wiki/Dallara

  17. • Mc Laren ~Mercedes GP~ avatarı
    • Mc Laren ~Mercedes GP~

    ferrari ve mclaren den tecrübelisi yok ama hala testlerde yolda kalabiliyorlar vega, bu durumun açıklaması yok, yavaşlıkları bela olacak diğer takımlara

  18. el_fano _Alonso avatarı
    el_fano _Alonso

    Tipi güzel ama renk çok kötü.

    Rekabetçi olamayacak olan bu araçların, aslında en güzel ve dikkat çekici tasarımlar olması gerekirdi, O zaman hem onları izlememiz için küçük bir sebep olurdu, hemde onlar daha fazla sponsor dikkati çekerek griddeki yerlerini daha uzun süre için garantilemiş olurlardı.

    Gerçi 2005 te ilk kez izlediğimiz Redbull şimdi tahmin edemeyeceğimiz bir konumda ama Redbull un F1 e giriş amacı bunlardan farklı. Onlar sportif, rekabetçi bir takım olmak amacından hiç vazgeçmediler.

  19. Kaç sn geri kalırlar değil.Kaç tur atarlar deseniz daha doğru olur 🙂

  20. adamların difüzör anlayışı süper ..a..aa dikkatettiyseniz .

    Bu arada ben 7,8 sn diyorum . xD

  21. Bence araçla o kadar da dalga geçmemek lazım, çünkü Dallara şasi tasarımı konusunda oldukça tecrübeli bir firma…

  22. Hadi kaç sn geri kalırlar tahmin yapalım 🙂 Ben 6 sn diyorum 🙂

  23. • Mc Laren ~Mercedes GP~ avatarı
    • Mc Laren ~Mercedes GP~

    hehhehe difüzörü kapatmışlar, peki gidiyo mu bu araç ondan haber verseydiniz:D

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir