Trulli "Ferrari ve Mclaren Bir Adım Önde"

yazar:

kategori:

Jarno Trulli, Ferrari ve Mclaren takımları dışında başka takımın podyuma çıkmasının zor olduğunu düşünüyor.

Geçtiğimiz sezon olduğu gibi her iki takım şu ana kadar en önde göründüler. Trulli, Ferrari ve Mclaren’in dayanıklı olması halinde Toyota dahil diğer takımların podyuma çıkmasının çok zor olacağına inanıyor.

Trulli "Açık olalım, eğer Ferrari ve Mclaren pilotları yarışı tamamlarsa sadece Toyota değil diğer takımların podyuma çıkması oldukça zor olacak."

"En üstteki takımlar ile hâlâ fark var ancak rekabetçi olmamızı umuyorum bu yüzden her yarış puan kazanabilme umudu içerisinde olacağız."

"TF108 ile çok fazla yol kat ettik ve araç oldukça dayanıklı. Bu bize çok fazla bilgi sağladı. Gelişim sağlamak için aracın ayarı üzerinde çok fazla çalıştım ve iyi gelişme gösterdik ancak daha da göstereceğiz."

"TF108 geçen seneki araca göre tamamen yeni ve bu pilot bakımından bir gelişme çünkü araç daha stabil ve bu daha fazla zorlarken güvende olmanızı sağlıyor."

"Hâlâ yapmamız gereken çok iş var ancak TF108’in potansiyeli oldukça yüksek ve hangi bölümlerde çalışmamız gerektiğini biliyoruz." dedi.


Yorumlar

  1. trilli amma konuştun valla renault daha o kadar düşmedi sen redbulu geç de öyle konuş olurmu renault şu anda sessiz bir şekilde bekliyor sen bekle yarışları alonso bazı insanlara hattini bildirecek

  2. Trulli amma konuştun ya 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir