Michael Williams'ın Formu İçin Hâlâ Temkinli

yazar:

kategori:

Williams Teknik Direktörü Sam Michael son testlerde gösterdikleri performansın kendilerini sevindirdiğini ancak yine de yeni sezon için tahmin yapmaktan kaçındıklarını söyledi.

Williams pilotu Kazuki Nakajima Barcelona testlerinin son gününde en hızlı isimdi FW30 ile ve takımın Ferrari ve Mclaren’in arkasından oldukça güçlü bir konumda olduğuna inanılıyor.

Michael "Geçen sene 2006’yı geride bıraktığımızı bilerek bir zıplama gerçekleştirdik. 2008’de yine önde olabilmek için gerekli sıradaki adım atılacak."

"Takım içerisinde iyi his var ancak gönül rahatlığı yok. Piste çıkıp uygun şekilde mücadele etmek istiyoruz. Nerede olmak istediğimizi biliyoruz ve henüz orada değiliz. Hedeflerimizin nerede olduğunu biliyoruz ve takımdakiler bunu görebiliyor." dedi.

Williams pilotları sezonun ilk yarışında kullanacakları paketi önümüzdeki hafta son testlerde deneyecek ancak Michael bu yeni parçaların kendilerini öne daha da yaklaştırıp yaklaştırmayacağı hakkında yorum yapmadı.

Michael "Bence bizi olduğumuz yerde tutacak. Herkesin Melbourne için yeni paketi olacak ve herkes gelişim gösterecek. İnsanların ne kadar hızlı olduğunu sezon içerisindeki gelişim oranı gösterecek." dedi.

Michael ayrıca Nakajima’nın elde ettiği derecenin önemli olmadığını diğer takımların da hızlı olduklarını belirtti.

Michael "Diğer takımlara bakınca Fernando Alonso’dan etkilendim. O çok hızlıydı ve öyle görünüyorki Red Bull da hızlı turlar atabiliyor. Bu yüzden bizim hızımız için çok iyimser değilim. Zor bir mücadele olacak." dedi.


Yorumlar

  1. Ben helal diyorum. Nakajimaya da. Eski günlere dönebilirler mi? Dönerlerse taraftarları için de biz izleyiciler için de güzel haber olur…

  2. eski günleri yeniden yaşamak istiyoruz ama yavaş yavaş

  3. neden fernando?oysa pek öyle iyi derecesi yok.Demek bizim bilemediğimiz bazı durumları onlar görüyor.e bu durumda reno saklanıyo gibi mi acaba öff sıktı ya gel 14 mart gel

  4. f1 in en temiz ve dürüst takımı.Tarihine bakarsak geçmişi daha parlak.Şampyonluğu çok takımdan daha fazla hakediyolar

  5. Her takımın köprü kanat uzerinde durdugu su dönemde,eski tip bir kanat ile daha basarili olurlarsa,asıl radikal degisşiklik bu olacak sanırım.

  6. williams dünkü testlerde köprü kanatsız yeni bir ön kanat denemiş.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir