Rosberg: Öküz Testisi Yemeye Çalışıyormuş Gibiyim!

Nico Rosberg, Lewis Hamilton’a mağlup olmasının ardından çok farklı duygular içerisinde.

Alman pilot pole’den başladığı yarışın ilk metrelerinde Lewis Hamilton’dan yavaş kalmış ve İngiliz pilot viraja önde girmişti. Ancak Rosberg virajda Hamilton’ın yanına kadar gelmiş ve İngiliz pilot kendisini dışarı itmişti.

Toto Wolff bu konuyu Hamilton ile görüşeceklerini söylerken, Hamilton görüşecek birşey olmadığını söyledi.

Yeni bir açıklama daha yapan Rosberg “Hiç Survivor’daki insanları öküz testisi yemeye çalıştığını gördünüz mü? Bu kesinlikle iğrenç! Amerika’da yarıştan sonra hissettiğim şey tam olarak bu”

“Ben sadece kızgınım. Kendime, Lewis’e, içinde bulunduğumuz duruma ve kısacası herşeye!”

“Dünya şampiyonluğundan bahsetmiyorum bile çünkü Lewis bu yıl bunu haketti. Ama Austin’i kazanmayı haketmedi. Ben kaybettim”

“Eğer bir hatayı açıklayabilirseniz sorun yoktur. Ama sanki görünmez birşey var gibi.. Beni bütün bunlardan alıkoyan bir duygu.. çok zor bir düşman ile mücadele ediyorum. Bazıları buna kader bazıları kötü şans der”

“Elbette ekibimizin iç kuralları var. Ben bu kurallara her zaman uydum ama Lewis uymuyor. O Austin’de çok ileri gitti”

“Biz sporcu olabiliriz ama sonuçta insanız. Her hafta sonu büyük baskılar altındayız”

“O acı günü sindirmeye ihtiyacım var. Neyse ki Meksika GP’si pazar günü. Bu üç yarışa mini bir şampiyona gibi bakıyorum ve bu şampiyonayı kazanacağım!” dedi.


Yorumlar

“Rosberg: Öküz Testisi Yemeye Çalışıyormuş Gibiyim!” için 24 yanıt

  1. öküzün testisimi varmış?

  2. McLaren F1 (TEE) avatarı
    McLaren F1 (TEE)

    Hamilton karşısında resmen ezildi. 3 senede Hamilton Rosberg’in kimyasını bozmuş.

    40’lı yaşlarındaki Schumacher’i mağlup edince ben neyim delisi oldu ama Hamilton ona 2.pilottan öteye gidemeyeceğini gösterdi. Rosberg’in tüm kızgınlığı buna. Ben Schumacher’i yendim, Hamilton kim diye düşünüyordu 2013 başında. Ama işler tam tersi şekilde gelişti. Bir pilot takım arkadaşına 3 yıldır üst üste mağlup oluyorsa takım arkadaşın senden daha iyi pilottur. Bunu lamı cimi yok.

    Altındaki arabaya rağmen Vettel’den daha geridesin. Fazla konuşma bence.

    1. SCUDERİA FERRARİ avatarı
      SCUDERİA FERRARİ

      hayatımda böyle saçma bir yorum duymadım.rosberg 3 sene schumacheri geçti şimdi ros schumideen daha iyi bir pilot mu ?

  3. Lewis-Hamilton(#TeamLH) avatarı
    Lewis-Hamilton(#TeamLH)

    @kemal-sengul ‘ün fotoyu çok aradığını ögreniyoruz 🙂

  4. Bu adamlar böyle gittiği sürece, daha anketlerde çook Raikkonen 1. çıkar :DD

  5. Sen önce 2014 Belçika’da yaptığın hareketin hesabını ver Nico. Veremezsin. “Bilerek vurdum, temastan kaçmak istemedim” deyip liderlikten ettiğin bir adama kurallar hakkında konuşamazsın. LoseRosberg

  6. 14 saniye fark acmisti. Hak etmisti bu yarisi bence de. Sonra da dedigi gibi kaybetti.

  7. Lewis Nico’yu bilerek itmedim desede inandıgımı söyleyemem açıkcası. Çok agresif davranıyor rakibini bu şekilde pist dışına itmek özellikle bu takım arkadaşıysa hiç hoş değil. Toto ve Lauda bir şekilde Lewisi uyarmalı bu konuda.Nico karşılık vermiyor diye her pozisyonda böyle davranılmaz.

    1. Aynen katılıyorum sana her geçişinde yapmaya başladı bunu son zamanlarda rosa karşı

    2. Ros karşılık vermediği sürece bunu yapmaya devam edecektir. Gerekirse 1 defaya mahsus kaza riskini göze alıp Rosberg izin vermemeli ha verirse ve kurallara uymaya devam ederse böyle söylenmeye devam eder.

      1. Aynen öyle izin verdiği sürece mahkum itilip kakılmaya.

      2. Kaza olursa yanlız gizli anlaşma devreye girer ki o zaman Rosberg e ne ceza gelir Allah bilir.

        Rosberg in çoğu konuda eli kolu bağlı iyi pilot ama Berni zaten Mercedes ile anlaşma yaptığında şampiyonu belirlemişti dolayısı ile PR yüzü olarak Rosberg in kazanması F1 e pek bir şey katmaz Button gibi.

        Yani burda rosberg e verilen görev 3 yıldır sabit son 2 senesi azalan reklam ve taraftar kitlesine hitaben az savaşma yetkisi verilmiştir.

        Seneye Mercedesin gizli anlaşması sona eriyor zaten Hamiltonda bunu bildiğinden artık bir hedefim kalmadı muhabbetine giriyor seneye Ferrari ve Redbull unda oldugu çok güçlü bir çekişme izleyeceğiz.Zaten Mercedesin bitişinin sene gerçek anlamda nasıl olduğunu herkes görücek.

        Bu konuda bu yazının kopyasını alıyorum her zaman burdayım 2016 ilk yarıştan itibaren her yarış sonu bu yazıyı alıntılayıp koyucam 🙂

        Gerçi bazı Hamilton aşığı yöneticilerin ağrına gidip yorumları silicek ama olsun 🙂

  8. Hamilton sever olarak onu eleştirmek istiyorum ben her şeyden önce F1 severim Austinde rakibine saygı göstermedi orada boşluğu bırakmak gibi bir zorunluluğu olmayabilir ama etik değildi ben eski mücadeleci Hamilton ı özlüyorum bir hamle ile koca yarışı bitiremezsin bırak ros orada yarış içinde kalsın kaza olmasın diye adam kaç sıra kaybetti geçen yıl kanada da rosu eleştirmiştik hamilton daha beterini defalarca yaptı bu kuralı tekrar gözden geçirmeleri gerek

    1. Onur Gentas avatarı

      Birde şöyle düşün, 2014 Kanada’da Nico fırsat gelince aynı hareketi yaptı. Ondan sonra kaç defa bu tür pozisyonlarda içte kaldı?Nico iKalsaydı ne yapardı? Bunları bilmeden Lewis’e yüklenmek bana doğru gelmiyor. Sonuçta bu pozisyonlarda ağırlıklı olarak Lewis içte kalıyor. Kaldı ki Austin yarışını açın diğer pilotlar aynı durumlarda ne yapmışlar izleyin? Neredeyse her içerde kalan dışarda kalanı dışarı itmeye çalıştı.

      1. Sorun şu ki rakibine hiç fırsat tanımıyor biz yarış istiyoruz tıpkı bahreyn 14 gibi ham çizgiyi kapatıyor rakibi hiç umrunda değil isterse onuncu sıraya düşsün isterse çime kuma girsin ros ne yapardı aynı durumda bununla ilgilenmiyoruz ben hamin etik olmayan hareketine fena taktım kafayı daha doğrusu hareketlerine

        1. Onur Gentas avatarı

          Bende diyorum ki yarışta kim iç çizgiyi alsa bu avantajı kullandı. Daha önce Nico’da bu avantajı buldu kullandı. Nedense şampiyon olduğundan beri etik hareketleri sorgulanan hep Lewis olmaya başladı. Şapka atma olayından biz taraftarların Rosberg’den daha fazla rahatsız olduğumuz da dün akşam Rosberg’in açıklamalarından sonra anlaşıldı.

  9. SebastianVettel05 avatarı
    SebastianVettel05

    Bunu bizde hep söyledik zaten hamilton bu sene şampiyonluğu dibine kadar haketti ve şampiyon zaten ama rosbergin de dediği gibi takımın kendi gösterdiği tolerans aralığı 5 ise hamiltona gösterilen tolerans 25 tıpkı vettel-webber durumu gibi yalan yok

  10. Duygularını çok güzel ifade etmiş bence, hamiltonun şampiyonluğu hakettiği, takım emirleri konusundna kendisi kadar duyarlı olmadığı bence objektif yorumlar.

  11. Haklı olduğu bir nokta var. Kendisi 2014 Spa’dan bu yana Hamilton’a karşı hep takımın belirlediği sınırlarda kaldı. Hamilton ise hem Suzuka hem de Austin’de ilk virajda Rosberg’i dışarı atarak bunu umursamadığını gösterdi. Hamilton hak ederek şampiyonluğu kazandı ama Rosberg’in takım içindeki bu duruma tepki göstermesi oldukça normal ve haklı.

  12. OUTLAW RIDER™ avatarı
    OUTLAW RIDER™

    Haber için fotoğrafı seçen arkadaşla mizahi yanımız uyuşuyor olmalı
    >:)

    1. OUTLAW RIDER™ avatarı
      OUTLAW RIDER™

      Magic mushroom etkisi olabilir >:)

  13. Mercedes AMG Petronas F1 Team avatarı
    Mercedes AMG Petronas F1 Team

    Gibiyim dediğine göre zamanında yemeye çalışmış.

  14. Vah vah gitti elemanın akıl.

  15. Rosberg’in kafa resmen yanmış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir