Lauda “Rosberg İlk Virajdan Ziyade Hamilton’u Durduramadığı İçin Üzgün”

yazar:

kategori:

Mercedes’ten Niki Lauda, Alman pilotları Nico Rosberg’in Amerika GP’de Lewis Hamilton’un kendisini ilk virajda pist dışına atmasından çok onu yarışta durduramamasından üzgünlük duyduğunu söyledi.

Rosberg, Hamilton’un ilk virajda kendisini dışarı zorlamasının ve yarışı kaybetmesinin ardından oldukça üzgün görünüyordu. İkili arası, Hamilton’un podyum öncesi şapka fırlatmasıyla daha da gerildi.

Lauda “Bu hafta sonu Nico için en kötüsüydü çünkü yarışı kazanmak onun ellerindeydi ve kendi kendisine yarışı kaybetti.”

“İlk virajdaki olaydan sonra pilot olarak bunu yapıyorsanız ve takım arkadaşınız dünya şampiyonu oluyorsa bu en kötüsüdür.”

“İki gün bunu yaşayacaktır ancak ardından onu tekrar hazırlayacağım. Ne olduğunu düşünmeniz ve kendinizle konuşmanız lazım ‘Orada ben niçin yanlış zamanda pist dışına çıktım’ Ardından bu konuşmaları bitirip, Meksika’ya gidip orada sıfırdan başlanır.”

“İlk viraj sertti. Nico üzüldü. Bunu anlıyorum. Ancak ardından yarış onun kontrolüne geçti. Ardından hata yaptı.”

“Ancak Lewis’e ilk virajda sert olduğunu söyleyeceğim. Ona vurdu ve bunun gereği yoktu. Konuşmamız gerekiyor ancak onun dışında inanılmaz bir iş başardı.” dedi.

 


Yorumlar

“Lauda “Rosberg İlk Virajdan Ziyade Hamilton’u Durduramadığı İçin Üzgün”” için 2 yanıt

  1. Lauda şampiyonun yanında..

    1. Rosberg’in yanında olsalardı domine ettikleri sezonda muhtemelen Vettel şampiyonluğu izlerlerdi:) Bu Rosbergle kontrat yenilememeliler..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir