Force India , Düzenli Puanlar Arıyor

yazar:

kategori:

Mallya: “2009’u gerçekten üst seviyede tamamladık. İlk puanlarımı, ilk podyum ve şampiyonada bir sıra yukarı çıktık.”

“Bu sezon çıtayı çok daha yukarıya taşımak başlı başına yeterli zaten ama bir sonraki seviyeye geçmeye gerçekten kararlıyız”

“Düzenli puanlar ve ara sıra da podyum, bizim amacımız olmalı ve bunun da mümkün olduğunu biliyoruz. Pilotlara ve teknik elemanlara çok güveniyorum. Şu anda birlikte çok iyi bir ahenk içindeyiz.”

Mallya, kış testlerinin ardından yeni araçtan umutlu.

Mallya: “Bütün programdan çok cesaret aldım; hem pistte hem de fabrikadaki. Test dereceleri çok olumlu sinyaller verdi ama Bahreyn’e gidene kadar nerede olduğumuzu bilmek çok zor”

“Pilotlarda gelen ilk bilgiler kesinlikle ümit verici ve bu gerçekleşince 0,3-0,4 saniye kadar kazanırız. Eğer kendilerini araç içinde mutlu ve güvende hissediyorlarsa, gerçekten hamle yapabilirler.”

Yarış pilotu Tonio Liuzzi, sezonun ilk puanlarını ilk yarışta da alabileceğini düşünüyor.

Liuzzi: “İlk yarışta, kış çalışmalarımızın karşılığını vermesini istiyoruz. Şu anda hedefimiz puan ve ilk 10’da mümkün olduğunca yüksekte olmak”

“Gerçekçi olmak gerekirse bir kaç puan mümkün ve umarım her şey, testlerdeki gibi yolunda gider ve ilk yarışta dayanıklı oluruz”


Yorumlar

  1. Ertan Akkaş avatarı

    Bence bu rütbe olayı geçen sezon gerçekleşti. Toro Rosso'nun BMW'nin ve Renault'un düşüşü Force İndia'yı biraz daha öne çıkardı. Özellikle Spa ve Monza'dan sonra artık F1 porjesini oturttukları anlaşıldı.

  2. yeni takımların gelmesiyle force india rütbe kazanmış gibi oldu şimdi. küçük takım muamelesi yapılmıyor artık bu takıma.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir