Renault, Öndekilere Yakın Olmayı Umuyor

yazar:

kategori:

Boullier: “Kış testlerinin ayrıntılarına bakıp diğerlerine göre nerede olduğumuzu anlamak çok güç. Çünkü onların yaklaşımını bilmiyoruz”

“Her testte ağır yakıt yükü ile çalışma kararı aldık. Çünkü, aracı anlayıp geliştirmenin en iyi yolunun bu olduğuna inandık”

“Performans açısından umarım zirvedeki dörtlüye yakın oluruz”

Takımın Polonyalı pilotu Robert Kubica da Renault’un nerede olduğunu kestiremiyor ama Fransız takımın en azından doğru yolda olduğuna inanıyor.

Kubica: “Performansı değerlendirmesi zor ama doğru yoldayız. Henüz yeni güncellemelerimizi de denemedik ve Bahreyn için bir başka aero gelişimimiz olacak. Umarım tüneldeki tahminler doğru çıkar ve araç gelişir”

“Genel olarak ilk dört takım birbirine çok yakın görünüyor. Ama bazıları testler sırasında tam potansiyellerini kesinlikle sakladılar ve Bahreyn için de daha fazla yenilikleri olacak. Şimdiye kadar Ferrari ve Mercedes çok güçlü görünüyor”

Bu sene spora giriş yapacak olan takım arkadaşı Vitaly Petrov da sabırsızlandığını belirtti.

Petrov: “İnsanlar gergin olup olmadığımı soruyor. Ama yarışmaya alışığım ve ne yapmam gerektiğini biliyorum. Şüphesiz işler F1’de farklı ve aracı öğreniyorum, takımın çalışmasını da. Ama kendimi iyi hissediyor ve Bahreyn için sabırsızlanıyorum”


Yorumlar

  1. sonuna kadar Renault f1 team inş bu sezon son iki yılın gifaşıtına dur deriz

  2. inşallah artık renault başarılı oolur tekrardan

  3. Rüzgar tüneli ve bilgisayarlarında renault geçen yıl yenilik yapmıştı bunların meyveleri busene toplanacak umarım… Bu sezon , bu güzel araçla güzel sonuçlar almalıyız !

  4. bahreynde hiç denenmemiş yeni bir aero paketle calısacak renault takımı bu cok buyuk bı kumar baslı basına ruzgar tunelı nekadar fayda saglıyacak bekleyıp gorucez ama sn.eric'in de söylediği gibi hep agır depoyla calıstık ve oldukca rekabetçi olacagımızı dusunuyorum bahreyn ıcın cok kapsamlı bır aero paket var ama tek handıkapı hıc test edılmemıs olması ayrıca renaultun fren sıstemındede sorunları vardı aracın fren yapısı fernando alonsoya uygundu takım bunun ıcın epeyce ugrastı bahreyn fren anlamında kusursuz olmanız gereken bır pıst umarım sorunları en asgarıye ındırmısızdır belkı fazla ıyımser ama ben ozellıkle kubıcanın podyum bolgesıne yakın olablcegını dusunyrm tabı bunun on sartıda yenı guncellemelerın ıyı calısması olacak

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir