Pilotlar Bahreyn'e Gitmeye Başladı

yazar:

kategori:

Alonso’nun Ferrari’deki takım arkadaşı Felipe Massa’nın ise Salı sabahı ülkeye gitmesi bekleniyor. Rosberg’in takım arkadaşı Schumacher’in ise eşini yanına alarak özel uçağı ile Bahreyn’e geleceği düşünülüyor. Button’un da hafta sonundan ülkeye gittiği, Hamilton’un ona Salı günü katılacağını belirtiliyor.

Toro Rosso pilotu Sebastien Buemi, salı akşamı ülkeye gidecek.

FIA Başkanı Jean Todt ise Pazar günü Bahreyn Uluslararası Havalimanı’nda görünmüştü.

Hulkenberg: “Uçuşum Salı günü. Yerleşmek ve hafta sonu için takımla birlikte hazır olmak için biraz zamanın olması önemli”

Bu arada Schumacher, Genk karting pistinde Bahreyn hazırlıkları yaptı.

Bahreyn’de olması beklenen isimler arasında Santander patronu Emilio Botin ve Ferrari’nin eski pilotu Jean Alesi de var.


Yorumlar

  1. zeynep senin massa ya olan aşkına (gerçi neresinde ne buluyorsun bu adamın bilmiyorum ama boy desen boy yok fizik desen fizik yok saç desen oğlunun saçı ondan fazlaymış kendisi öyle dedi)hayranım.azmini tebrik ediyorum.

  2. felipe artık hüzünle biten geçen senenin yerine tertemiz bir başlangıç yapma vakti geldi. eminim ki yarışmanın özlemi var içinde. bu özlem yeteneklerinle birleşince üst sıraların değişmez isimlerinden olacaksın. benim için tek birinci tek şampiyon sensin ama bunu kupayla podyumlarla süslemek daha güzel olur. kalbim seninle.

  3. Söz konusu Formula 1 ise hiçbir şey kesin değildir Benim favorim Nico Rosberg.

  4. alonsomassa avatarı

    kesinmi?motorsporlarında hiç bir şey kesin değildir.hele yakınlarken.

  5. Bahreyn de Alonso Lewis çekişmesi olacak elbette ama Hamiltonun kazanacağı kesin.Alonso gerçekten müthiş bir pilot kabul ediyorum.Ayrıca otomobilide geliştiriyor.Ancak Lewis ayrı bi insan ayrı bi yetenek.otomobili vücudunun bir parçası gibi kullanıyor ve müthiş hırslı.Kazanmak için herşeyini veriyor.Bu sene zaten kazanmanın değeri arttı.Hamilton ve Mercedes Şampiyonluğa…

  6. ferrari forewer avatarı
    ferrari forewer

    ewt alonso baslıyoruz dostum 🙂 2007 zor bi dönem gecirdin 2008 ve 2009da aracın oek iideildi her tur zorladın sonuna kaddar kendini cok geliştirdin 2senedir arkalardayıs ama bu sene daha güclü bir alonso zirvede olacak ve kıyasıya bir alonso lewis savaşı bekliyorum kazanan tabiki alonso olcak inş 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir