McLaren, Yeni Takımlara Destek Çağrısı Yaptı

yazar:

kategori:

2009 sonunda BMW ve Toyota’nın spordan ayrılması, USF1’in giriş yapamamasının ardından McLaren, tempodan uzak kaldıkları için Virgin yeni takımları eleştirmek yerine destek olunması gerektiğini söyledi.

Neale: “Grup olarak yeni takımlara destek olmalıyız. Pilotların bazı endişelerini dile getirmesine saygı duyuyorum ama bu bana göre FIA’nın meselesidir.”

“Bir çok yeni takımın sağlam bir şekilde yere basması için çalışmalıyız. Çünkü buna, Honda, Toyota ve BMW’nin hayal kırıklığı yaratan ayrılıkları penceresinden bakmalıyız. Bunu birlik olarak yapabileceğimizi düşünüyorum”

Yeni takımlara destek vermesine rağmen Neale, FIA’nın bu takımların performanslarına yakından bakmasını beklediğini söyledi, özellikle de hiç piste çıkmamış HRT takımına.


Yorumlar

  1. BMW,TOYOTA ve HONDA-ya zamaninda destek verseydiniz,onlar gitmeyecekti.Simdi kazalardan korku icinde yarisacaksiniz.Iy ki stefan GP de katilmadi,o zaman gorecektiniz karisikligi!

  2. Honda, Toyota ve BMW-ye zamaninda destek verseydeniz onlar gitmeyecekti.Simdi korku icinde yarisacaksiniz!Iyi ki stefan GP de katilmadi o zaman gorecektiniz karisikligi!

  3. can bundy (spa 2000) avatarı
    can bundy (spa 2000)

    En iyi destek herekese Mercedes motoru tedariği olur.

  4. mclarende benim gibi düşünüyor.mclareni işte şimdi takdir ettim.

  5. tebrikler mclaren… destek olmak gerek, köstek değil…

  6. bol bol tur yerler işde

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir