Bahreyn Öncesi Williams

yazar:

kategori:

Rubens Barrichello: “18. sezonuma girmekten memnuniyet duyuyorum. Çok motive durumdayım ve fiziksel olarak hiç olmadığım kadar iyiyim. Williams adına yarışmaktan da ayrıca mutluyum. İyi bir şekilde yerleştim ve kendimi 5 senedir buradaymışım gibi hissediyorum”

“Kış testlerinde araçla fazlasıyla tur attık; ilk bir kaç testte dayanıklılık üzerine çalıştık, daha sonra son ikisinde Bahreyn için bazı yenilikler üzerine. Ayarlar, dayanıklılık ve sürülebilirlik açıklarından iyi bir iş çıkardık. Araç çok gelişti ve takım, beni iyi bir şekilde hazırladı. Bu yüzden ilk yarışa giderken her şeye tamamıyla aşinayım”

“Güçlü olduğumuzu düşünüyorum. İyimserim ama nerede olduğumuzu değerlendirmek çok zor. Bu yüzden bekleyip göreceğim. Yeni takımlar, yeni pilotlar ve yeni kurallarla muhteşem bir sezon olacak”

Nico Hulkenberg: “Formula 1 pilotu olmak, harika bir duygu ve Bahreyn’e gitmek için heyecanlanıyorum. Takımın test pilotu olarak çok şey öğrendim, bu da beni önümüzdeki sezon için iyi hazırladı. Fabrikada çalışmak, aracı teknik açıdan daha iyi anlamam için yardım etti. Bu beni daha hızlı yapmayacak ama ayarlarda yardımı olacak.”

“Kış testleri bizim için iyi geçti. İyi miktarda yol kat etmemizle birlikte sezona iyi bir şekilde giriyoruz. Cosworth motoru da güçlü görünüyor. Güçlü ve dayanıklı. Potansiyele sahibiz ama rakiplerimize göre nerede olduğumuzu bekleyip görmeliyiz. İlginç bir sezon olacak ve başlamak için sabırsızlanıyorum”

Teknik Sorumlu Sam Michael: “FW32, yeni Cosworth motoru ile kış testleri süresince neredeyse 7.000km yol kat etti. Dayanıklılık üzerine büyük ilerleme kaydettik ve yarış hafta sonlarında çok yol almak hesaba katılmasa da bu konuda gelişmek için çalışmayı sürdürüyoruz.”

“Performans, test seansları boyunca sağlamdı ama nerede olduğumuzu Bahreyn söyleyecek. Barselona’da, Bahreyn yarış pakedimizin büyük bölümünü denedik, yarışa kadar da bir kaç parçamız daha olacak. Rubens ve Nico, takım arkadaşları olarak ilk hafta sonlarına çıkıyorlar. Kış testlerinden alınan sinyallere göre birbirlerini hep zorlayacaklar”


Yorumlar

  1. Barichello 20. yılını tamamlar diye düşünüyorum, Schumacher de öyle.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir