Vettel, Menajer Tutmayı Düşünmüyor

yazar:

kategori:

Daha önce BMW ve Toro Rosso, şimdi de Red Bull ile kariyerini sürdüren Sebastian Vettel, kariyerini her zaman kendi idare etti.

Guardian’a konuşan Vettel: “İnsanlar ‘reklamını yapman ve daha fazla para kazanman için bir menajere ihtiyacın var’ diyor. Ama ben halimden memnunum”

“Kendi kararlarımı kendim vermek istiyorum”

Vettel, anlaşmalarla ilgili görüşmelerin özel bir tecrübe gerektirdiğini kabul ediyor ama henüz profesyonel bir menajer ihtiyacı duymamış.

Vettel: “Bazen eğlenceli oluyor. Çünkü bir görüşmede masada, 60’larına gelmiş çok tecrübeli insanlarla oturabilirsiniz. Ama kısa sürede yaşları unutup kendiniz için en iyisini yapıyorsunuz”

Bir menajer olarak hiç hata yapıp yapmadığı soruna Vettel: “Hayır. Şimdiye kadar attığım adımlardan hiç pişmanlık duymuyorum”

“Formula ve futboldaki sorun, işin içinde çok paranın olması. Formula 1, büyük bir iş kolu ve ne yazık ki herkes, kendi yararına hareket edip, kendi cebini düşünüyor”

“Bazı insanlar için bu sadece iş. Ve bu, büyük bir sorun. Her zaman söylemek istediklerinizi dile getiremezsiniz. Ama benim için önemli olan şey yarışmak ve her zaman olduğum insan gibi kalmaktır”


Yorumlar

  1. raikkonen_the_best_of_f1 avatarı
    raikkonen_the_best_of_f1

    "benim için önemli olan şey yarışmak ve her zaman olduğum insan gibi kalmaktır"
    🙂

  2. çocuk haklı…bazı menecerler pilotun karakterini bozuyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir