Heidfeld: "Red Bull Şu Anda En İyi Araca Sahip"

yazar:

kategori:

32 yaşındaki Alman pilot, Auto Motor und Sport’a verdiği demeçte, “Red Bull açıkça en iyi araç. Vettel ve Webber’in aracı limitlerde nasıl kolayca kullanabildiğini görmek gerçekten korkutucu.” diye konuştu.

Heidfeld, Red Bull’un testlerde rakiplerine göre daha fazla yakıt yüküyle pite çıkarak gerçek hızını sakladığını düşünüyor.

Öte yandan basında, Mercedes’te Schumacher’in bu hafta Roberg’in hızına yetişemeyeceği düşünülüyor.

Willi Weber, Schumacher’in yeni araçtaki önden kayma sorunundan memnun olmadığını söylerken, Ross Brawn da, “Nico, testlerde Schumacher’e göre kendini daha iyi hissetti araçta.” diye konuşuyor.


Yorumlar

  1. Her ne kadar sezonun tamamı düşünülüldüğünde sezona en önde başlamanın değil sezon içerisinde aracı geliştirmenin ve sezonun sonunda ön önde olmanın önemi çok büyük olsada umarım Red Bull sezona güçlü bir giriş yapar ve bu momentumunu giderek arttır.Off başlasın şu sezon artık !

  2. Arkadaşlar bırakın Redbull u geçen seneden önce bu takımların hiçbiri yoktu.Belki sezona iyi bir başlangıç yapabilirler ama şampiyon olmaları çok zor.Dünkü takımlar pilotlar çok özel şartların yaşandığı sezondan sonra bu kadar ön plana çıktılar ama bu yerlerin gerçek sahipleri döndü artık(Ferrari ve Mclaren) birde tabi Mercedes.Herkes sezon sonunda olması gereken yerde olacaktır merak etmeyin.

  3. Alonso ve Heidfeld, Red Bull'un 2 farklı rakip takımlarından pilotlar ortak bir fikre varabiliyorsa; bu fikirde doğruluk payı yüksek olabilir.

    Red Bull'un eğer varsa araç avantajının yanında, pilot konusunda da avantajlı olduğunu düşünüyorum. Neden derseniz, açıklayayım.

    Webber Jaguar günlerini de sayarsak 5 yıldır aynı takımda (arada Williams günleri de var). Yani takımının sistemini oldukça iyi kavramış. Aynı zamanda eski Red Bull araçlarını da biliyor. Vettel'in de 2. senesi olacak Red Bull'da ama Toro Rosso günlerinde Red Bull'u öğrenmiştir, bu yüzden Webber'in durumu Vettel içinde geçerli.

    Diğer takımlardan ise sadece Hamilton ve Massa, takımda uzun süre kalmışlar.

    Bu durum sonuçlara etki eder mi göreceğiz ama değinmek istedim.

  4. red bullun renault motoruyla bu yıl geçen yılında gerisinde kalma ihtimalleri var.bunuda göz ardı etmemek lazım.4 büyükler içinde en güçsüz motor.

  5. ferrari forewer avatarı
    ferrari forewer

    redbull.ferrari.mclaren.mercedes. bu şekilde ilk yarıs olabilir. ferrari gercek performansını göstermedi redbuldla öle mercedeste öle

  6. alonsomassa avatarı

    red bull en iyi araçmı ?hiç sanmıyorum.ama iyilerin içinde.öyle rahat kazanır fln biraz abartı geldi.

  7. alonsomassa avatarı

    red bull en iyi araçmı ?hiç sanmıyorum.ama iyilerin içinde.öyle rahat kazanır fln biraz abartı geldi.

  8. mercedesin meşhur difüzörünü ve ferrarinin f10 b versiyonunu görmedik.daha.mclarende süpriz parça kullanabilir.

  9. espoir(Al10so)  avatarı
    espoir(Al10so)

    Umarım o dersi verir. Çünkü rakip olarak beklenen güçlü bir Schumi,formdan düşmüş değil! Ama bu yarış olmasa kısa sürede alışıcaktır. Pek sorun olacağını sanmıyorum. RedBull bir adım önde başlamış gibi ama bu sene rakipleri bir kere çiğneyip yutabileceği lokmalar değil! Vettel iyi mücadele edecektir ve Webber onu tamamlayacaktır. Ayrıca artık Vettel'de tecrübe kazandı,eskisi kadar kolay hata yapacağını sanmıyorum. Ama benim favorim hala Alonso:D

  10. anlaşılan mercedes de bu sene iş yok yapılan açıklamalara bakılırsa bekleyip göreceğiz hadi hayırlısı!!!!

  11. MagicAlonso avatarı

    aynı açıklamayı Alonso da yaptı.Redbull o harika mirası iyi geliştirmişe benziyor.Tabi pilotları nekadar hatasız yarışacak orası meçhul.Çok zevkli bir sezon olacak

  12. Anlaşılan o ki basına bir ders lazım 🙂

  13. red bull bence de en hızlı araç gibi duruyor. şumi nin rosberge geçileceğine inanmıyorum. eşit şartlarda gridde onunla puan mücadelesi yapabilecek çok az pilot var. kobayashi enteresan bir çıkış yapabilir. aslında dünyanın en hızlı insanlarıdır japonlar. 4*100 metre bayrak yarışında 190 ortlamasında olan amerika ve jamaika gibi takımlardan sonra 170 boy ortalamasıyla dünya üçüncüsü olmaları bunun en açık delili…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir