Button, McLaren’in ‘Beklenmedik’ Performansı Karşısında Şaşkın

yazar:

kategori:

Jenson Button, 8. ve 9. sırada tamamladıkları cuma gününün ardından şaşkınlığını gizlemedi.

İngiliz pilot perşembe günü yaptığı açıklamada McLaren’i zor bir hafta sonu beklediğini ve puan almalarının neredeyse imkansız olduğunu söylemişti.

Ancak 2. seansta 1.4 ve 1.5 saniye geride 8. ve 9. oldular.

Button “Bu beklenmedik bir sonuç oldu. Bizim için zor bir yarış olacağını söyledim. Hala zor bir yarış olacağını düşünüyorum çünkü motor cezamız var”

“Biraz daha olumluyum. Yol tutuşu biraz var ve koşullar hemen hemen Austin’i andırıyor” dedi.

Button yeni motor için “Güç açısından hala uzun bir yol olduğunu biliyorum. İyi araçlardan 16-18 km daha yavaşız. Yapılacak pek çok şey var ama ilerleme ve dayanıklılık iyi seviyede”


Yorumlar

“Button, McLaren’in ‘Beklenmedik’ Performansı Karşısında Şaşkın” için 8 yanıt

  1. Gozle görülür bir sekilde gelisme var .Bu kadar uzun duzlukleri olan pistte iyi bir sonuc insallah devami gelir

  2. Gelecek sezon onlerde olmak için sezon sonu Williams seviyesinde olmamiz lazim gibi bir sey soylemisti Eric ya da Ron. Bu hedefe yaklaşmış durumdayiz, motor gucunun daha az on planda oldugu pistlerde. Şu ERS bir duzelse gerisi gelecek de. Beklemedeyiz.

      1. O kadar dalga geçtik bu arai ile felan ama stratejik olarak ersye bu sene dokunmayıp seneye tokenleri harcamaları akıllıca ama bu stratejik hamleyi hondamı düşündü mclarenmi düşündü bence mclaren düşünmüştür dayanıklılık konusundada mclarenden yardım aldılar ama dışardan mühendis kabul etmemeleri bir yandan iyi ,motor iyide olsa kötüde kendilerinde olacak sorumluluk olası redbull renault gibi olmaz zaten mclaren honda arasında böyle birşey olacağını zannetmiyorum williamsla aynı olmaya gelince sezon içi gelişim olduğundan sezona yaymaları daha iyi en azından sezon ortasında üstle kapışırlar (şahsi fikrim )

  3. Her sey dogru yönde ilerliyor. Hamilton 362.3 yapti. Bunu dusunerek 18 km dustugumuzde 344 yapiyor ki bu hic de azimsanmayacak bir surat. Siralamada 350 uzerine cikmak da mumkun.

    1. 350nin üstüne çıkamazda yalnız mclarende kim gelişme yok diyorsa yanılıyor vallahi ferrari ve mclarenin kapışmasını özledim F1i ayakta tutan 2 takım bunlar

    2. 350’yi yakalasak yeter. 20 km fark biraz fazla düzlükte yarım saniye kaybediyoruz.

    3. tek turda performans böyle de yarış içinde drs+slipstream mclaren 350 zor vururken williams 370 ile uçup gidecek 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir