Haug: "Yeni Takımlar İçin Sabırlı Olunmalı"

yazar:

kategori:

Sezon öncesi testlere katılabilen Lotus ve Virgin, mevcut takımlardan yaklaşık olarak 5 saniye geride kaldılar. Bununla birlikte HRT, eski Campos, daha henüz tekerlek döndürüp bir tur atamadan Bahreyn’e gitti.

Haug, Bahreyn’e gidebilen takımlara en azından saygı gösterilmesi ve onlara zaman tanınması gerektiğini söyledi.

Haug: “Her şeyden önce bu takımlara saygı duymamız gerektiğini düşünüyorum”

“Bu durum, Formula 1’e girmenin kolay olmadığını gösteriyor. Burası çok rekabetçi bir ortam ve şunu söylemek isterim ki, bu sene çok rekabetçi olan en azından 7-8 takım var”

“Sadece 4 takım yok. Force India, çok gelişti. Toro Rosso hâlâ gelişiyor. Bu yüzden durum Formula 1’de hiç olmadığı kadar iyi”

“Ama şu anda gelen yeni takımlar, büyük adımlar atmalı. Ama onlara zaman tanımalıyız. Yeni takımların, böylesine zor bir ortama gelmelerinin çok iyi bir işaret olduğunu düşünüyorum. Onlar için destek ve sponsor bulmak kolay değil”

“Çok sıkı bir şekilde çalıştıklarından eminim. Onlara saygı duyuyorum. Ve şüphesiz gelişmeleri de lazım”

Yedi dünya şampiyonluğu bulunan Michael Schumacher de Haug’u destekliyor ve yeni takımların spor için iyi olduğuna inanıyor.

Schumacher: “Norbert’in (Haug) söylediklerini dikkate almanız gerektiğini düşünüyorum. Formula 1’e gelmek için azami çaba harcadılar. Bu da büyük bir adanmışlık anlamı taşıyor”

“Onlara zaman vermeniz gerek. Her gelenin zamana ihtiyacı vardır ve bana göre böylesine riskli bir adım atan yeni takımların ilgisini görmek harika.”


Yorumlar

  1. Mercedes Benz avatarı
    Mercedes Benz

    O McLaren için hiç bir zaman çalışmadı.Mercedes-Benz Motorsporları Direktörü' dür.Mercedes' in motor verdiği her takımla ilgilidir.Ama şu anda Mercedes GP' nin başında.

  2. Benim merak ettigim bu adam hala mclaren için çalısıyor mu :S

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir