Alonso İyi Bir Başlangıç Sözü Veriyor

yazar:

kategori:

Alonso: “Sonunda buradayız! Pist üzerinde ya da pit dışında yoğun geçen iki ayın ardından artık Formula 1 sezonu başlamak üzere. Scuderia Ferrari Marlboro takımı ile ilk sezonum olacak. Yeni takımımda kendimi hiç yabancı hissetmiyorum ve şampiyonanın başlaması için sabırsızlanıyorum. Fazlasıyla ilginç bir başlangıç olacak.”

“Bahreyn’e pazartesi akşamı geldim ve Avrupa’daki iklimle buradaki iklim farklıydı. Avrupa’da kış bitmek bilmedi. Burası çok sıcak ama nem yok. Yani açık havada olmak gayet hoş oluyor. Hafta sonu boyunca hava şartları önemli olacak çünkü araçların ve lastiklerin sıcak havada nasıl tepki vereceğini göreceğiz. Şubat ayındaki testler boyunca, 25 derecenin üstünde sürüş yapmadık. Burada ise pist sıcaklığı 30 dereceyi geçecek. Lastiklerin nasıl olacağını görmemiz gerek çünkü geçen sene ile karşılaştırma olanağımız yok.”

“Önceki yarışlara göre modifiye olmuş bir pistle karşı karşıyayız. Bu sabah yarış mühendisimi yanıma alarak bisikletle pisti dolaştım ve çok farklı bir pist ile karşılaştığımı söylemem gerek.Burası artık önceki gibi klasik dur-kalk piti olmayacak. Şampiyonadaki en uzun tur zamanını yapacağız – Spa’dan bile daha uzun bir zaman. Yeni bölüm, öncekine göre yüksek downforce gerektiren orta hızlı virajları barındırıyor. Cuma günü daha fazla sürüş yapmak için bir nedenimiz var yani.Ama pist yüzeyinin çok kirli olduğunu da unutmamamız gerek.”

“Şampiyonanın başlangıcı için taraftarlarımızı çok büyük beklentilerinin olduğunun farkındayım. Ben kendimi çok iyi hazırlanmış hissettiğimi söylemek istiyorum onlara. Takım inanılmaz dikkat ve istek ile çalıştı. Dayanıklı bir performans ortaya koyduk ve performansımız da en iyilerin seviyesindeydi. F10 harika bir araç. Daha önce birkaç kez de söylediğim gibi; şu ana kadar kullandığım en iyi otomobil. ama bu gridin en iyi aracı olduğu ve şampiyonayı kazanacağı anlamına gelmez. Kesin olan bir şey var ki hepimiz iyi bir başlangıç için büyük çaba harcayacağız. Hepinize söz veriyorum.”


Yorumlar

  1. bizde seni sonuna kadar desdekliyicez. şansın bol olsun.

  2. bir dediği bir dediğini tutmuyor. geçende olumsuz konuşmuştu. safi rüzgar…

  3. ferrari forewer avatarı
    ferrari forewer

    işte buuu alonso tekrar zirvede yarışşacak. eminim cok güclü baslıcktır ben podyum garanti diyorum vee yarış galibiyeti

  4. alonsomassa avatarı

    F10 harika bir araç. Daha önce birkaç kez de söylediğim gibi; şu ana kadar kullandığım en iyi otomobil. ama bu gridin en iyi aracı olduğu ve şampiyonayı kazanacağı anlamına gelmez. Kesin olan bir şey var ki hepimiz iyi bir başlangıç için büyük çaba harcayacağız. Hepinize söz veriyorum."

    gerçektende sabırsızlanmaya başladım.

  5. gayretleriniz için teşekkürler çocuklar.

  6. ALONSO -FERRARI  avatarı
    ALONSO -FERRARI

    alonso sen elınden gelenın en ıyısını yapıcaksın buna suphe yok massada burayı cok sevıyo ama pıst degısmıs ama massa bu ısın ustesınden gelır gıbıme gelıyo ferraı cok guclu takım baya ıyı olucak cok sabırsızlanıyorum 2 gun ıcınde dananın kuyrugu kopacak

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir