Hulkenberg: "Williams Sürpriz Yapabilir"

yazar:

kategori:

Alman pilot, 2004 Brezilya’dan bu yana yarış kazanma başarısı gösteremeyen Williams’ın, gelişim temposunu güçlü tutması halinde öndeki takımlarla mücadele edebileceğini söyledi.

Hulkenberg: “Barselona’da Mercedes ile ya başa baştık, ya da biraz önlerindeydik. Ama açıkçası buraya güncelleme pakedi getirdiler”

“Gelişimi sürdürür, zorlamaya devam eder ve doğru kararları verirsek, üstteki takımları rahatsız etme şansımız olabilir”

Bahreyn’deki hedefinin sıralamaları ilk 10’da tamamlayıp yarışta da puan almak olduğunu söyleyen genç pilot, bu sene çaylakların en iyisi olma ile ilgilenmediğini belirtti.

Hulkenberg: “Bu konuda endişem yok. Formula BMW’de, Formula 3’te, çaylak şampiyonasını kazanırsınız ama bu saçmalıktır. Evet, yenilerin en iyisi olursunuz ama yeni çocukların en iyisi olmak istemiyorum. Nihayetinde herkes arasında en iyi olmak istiyorum. Bu yüzden (çaylakların en iyisi olmak) benim için pek bir şey ifade etmiyor”

“Yarın araca binip pistteki gerçek işime başlayacak olmam harika. Dört gözle beklediğim şey bu. Pazar günü heyecanlı olacak. Benim ilk F1 yarışım ve kalp atışım biraz tırmanacak”

22 yaşındaki pilot, Barrichello’nun takım arkadaşı olmasının kendisi için büyük bir tetikleme yarattığını belirtti.

Hulkenberg: “O bir referans noktası. Rubens’in neler yapabileceğini biliyoruz, geçen sezonun için yarısında dünya şampiyonundan (Button) bir çok yerde daha hızlıydı”


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir