Hamilton “Meksika’da Pole Pozisyonu Yerine 2. Sıradan Başlamak Daha İyi”

yazar:

kategori:

Lewis Hamilton, Meksika GP’nin gerçekleştirildiği Autodromo Hermanos Rodriguez pistindeki uzun düzlük sayesinde ikinci sıradan başlamanın ilk sıraya göre daha avantajlı olduğunu düşünüyor.

Hamilton bugünkü sıralamalarda bir kez daha Rosberg’in gerisinde kaldı. Bu pistte uzun bir düzlüğün olması hava koridoruna giren pilotların avantajına olabilir.

Hamilton “Burada Rusya gibi 1. viraja kadar uzun bir yol olması nedeniyle 2 ya da 3. sıradan başlamak aslında daha iyi. Burası Rusya’dan da uzun olabilir. Ben pozisyonumdan mutluyum. Yarışlar benim için oldukça iyi geçiyor bu yüzden yarın için sabırsızlanıyorum.”

“Bu hafta sonu Nico daha hızlı. Aracın oldukça görsel olduğu bazı anlar oldu ancak bazı alanlarda sürüşümü ve ayarları geliştirebilirim. ”

“Bu hafta sonu oldukça farklı ayarlara sahibiz. Benim seçtiklerim yarış içim mükemmel olmayacak ancak iyi olacak.” dedi.

 


Yorumlar

“Hamilton “Meksika’da Pole Pozisyonu Yerine 2. Sıradan Başlamak Daha İyi”” için 4 yanıt

  1. Biz bu Hamilton’u sıralama pilotu olarak bilmiyor muyduk? Royal de ortalarda yok ki bilgi versin 😀

    Cidden soruyorum.

    1. ilk 12 yarışta 11 pole alan bir pilottan söz ediyoruz. Son 5 pole konusunda ise Rosberg tekrar sıralama performansına yüklenmiş olabilir. yada 50. pole uğursuzluğuda olabilir:) ama son 4 polede Lewisten üstün olduğu inkar edilemez.

  2. Akıl ve Mantık avatarı
    Akıl ve Mantık

    Hafif burnunu öne çıkartırsan virajda atarsın dışarı olur biter, yapmadığın iş değil.

  3. Züğürt tesellisi…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir