Red Bull, Pistte Daha Fazla Kalmayı Umuyordu

yazar:

kategori:

Vettel iki seans boyunca toplamda 35 tur attı ama Alman pilot, daha fazla sürüşe ihtiyaçları olduğunu, aracın henüz istedikleri gibi olmadığını söyledi.

Vettel: “Ne yazık ki bugün çok fazla sürüş yapamadık”

“Pist sabah kirliydi. Bu yüzden herkes araçlarını kontrol ediyordu. İkinci antrenmanda ise frenlerimi değiştirmiştim, Mark da bütün seansı çıkaramadı. Bu yüzden ideal değildi”

“Daha fazla pistte kalmayı isterdim. Ama Noel’de değiliz ve kimse bedavadan size bir şey vermiyor. Yapılacak çok işimiz var ve nereleri geliştirmemiz gerektiğini biliyoruz, üzerine çalışacağız”

Aracında vites kutusu sorunu yaşayan Webber ise öğleden sonra sadece 12 tur atabildi.

Webber: “Pek iyi bir gün değildi, yeteri kadar yol kat edemedik. Öğleden sonrayı biraz kaçırdık. Vites kutusu sorunum vardı. Bu yüzden takım tedbir amacıyla aracı durdurdu, bu da ikinci antrenman seansımın erken sonu oldu”

“Tekrar toplanıp bugünden neler çıkarabileceğimizi görüşmeliyiz. Yarınki antrenmanda, sıralamaya odaklanacağız. bugün yine de bazı şeyler öğrendik ve Seb, lastiklere çalıştı. Bu sene çok rekabetçi olacağını şimdiden görebiliyorsunuz. İyi bir mücadele olacak”


Yorumlar

  1. Alonsothebest_Massa avatarı
    Alonsothebest_Massa

    Redbull racing hızlı ancak,testlerdeki dayanıklılık sorunu onları Bahreyn de durdurabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir