Cuma Sonrası Virgin Racing ve Lotus

yazar:

kategori:

Virgin Racing Timo Glock – 20.: “Bugün umduğumuz gibi olmadı. Zor olacağını biliyorduk ama çok fazla teknik sorun yaşadık ve bunlar piste çıkmama engel oldu. Zaten iki zor gece geçirdik, önümüzde bir tanesi daha var. Olumlu tarafından bakarsak, eğer meseleleri çözersek iyi yerde olacağız. Çünkü, attığım az turda gördüm ki araç fena değil. Yarın umarım iyi çalışırız”

Virgin Racing Lucas di Grassi – 21.: “Zor bir gün olmasına rağmen bu öğleden sonra aslında iyi bir seans geçirdik, çok şeyin üzerinden geçtik. Benim için her şey yeni. Sabah sürüş yapamadım, bu yüzden öğleden sonraki turlar, performansım için kilit unsurlardı. Mekanikerler, aracı çalıştırarak harika bir iş çıkardılar ve şimdiye kadar her şey yolunda görünüyor. Şimdi ise aracın performansı üzerine çalışmalıyız, henüz bunu tam olarak optimize edemedik”

Lotus Mike Gascoyne: “Aracı bugüne hazırlamak için geçen zor bir gecenin ardından iyi bir gün geçirdik. Herkes çok sıkı çalıştı ve piste çıkıp gün boyunca sağlam bir performans ortaya koymak tatmin ediciydi. Bu öğleden sonra aero güncellemesi denedik ve sonuçları inceleyeceğiz. Ama yarın sıralamalarda profesyonel bir performans ortaya koymak istiyoruz”


Yorumlar

  1. umit isbilen avatarı

    neye göre, kime göre sağlam bu performanslar anlayamadım ben… 12 küsür saniye yavaş olmanın nesi iyi?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir