Massa, Sıralama Yerinden Memnun

yazar:

kategori:

Ferrari pilotu, geçen sene Macaristan’da kaza geçirmiş ve ardından hiç bir yarış hafta sonunda direksiyona geçememişti.

Ama buna rağmen Massa, Cumartesi günü rekabetçiliğinden bir şey kaybetmediğini gösterdi ve Vettel’in ardından ikinci sıraya oturdu.

Massa: “Her şeyden önce, sezonun ilk yarışı için harika bir iş çıkaran Sebastian’ı tebrik ediyorum. Yarışlara dönmek güzel, aynı şekilde rekabete de. Öylesine zor bir dönemin ardından geri döndüğüm için mutluyum”

“Yarışları televizyondan izliyordum ama araçta olmak daha heyecan verici. İyi yönde ilerliyorum, test ediyorum ve karting yapıyorum. Bu yüzden yarışlara dönmek harika”

“Bize neler olduğuna bakarsanız, bizim için iyi bir başlangıç oldu. İkinci ve üçüncü başlamak çok olumlu. Harika bir his. Şüphesiz Red Bull ve bazı takımlar da güçlü. Bu yüzden yarış zor olacak. Zirve mücadelesinde olduğum için mutluyum”

Vettel’in 0,14 saniye gerisinde kalan Brezilyalı pilot, aracının yarınki yarış için de güçlü olacağına inanıyor.

Massa: “Dün, uzun sürüş hazırlıklarında iyi bir iş çıkardığımızı düşünüyorum. Her iki hamuru da kullandık ve lastikleri uzun sürüşlerde değişerek denedik. Doğru yolda olduğumuzu düşünüyorum. Bu yüzden yarınki yarışta neler yapacağımızı görelim”

“Yarışta yaşanacak çok şey var. Bekleyip görelim. Ama gerçekten iyimserim”


Yorumlar

  1. Kirli taraftan start alıyor olması dezavantaj olsada Massa ilk turda Vettele atak yapacaktır.

  2. sezon sonunda felipe alonso'yu geçecektir benden söylemesi felipe'nin artık şampiyonluk için kaybedecek sezonu zamanı kalmadı kendisi bunun farkında bence sezon sonu alonso'yu geride bırakacaktır…

  3. Super Felipe devam et sakin Alonsoya izin verme.

  4. Larien Larien avatarı
    Larien Larien

    tek kelime ile muhteşemsin adamım. onca zamanın ardından senden beklendiği gibi bir dönüş yaptın. sana da böylesi yakışırdı. adı skandallara karışmayan, her zaman sempatik olmayı başaran, hakikaten sevilmeyi hakeden bir insansın sen.

  5. muhteşem bir dönüş oldu.. felipe nin yeteneklerini bilmeme rağmen bu kadarını beklemiyordum sadece dua ediyordum ama görüyorum ki felipe muhteşemliğinden hiçbir şey kaybetmemiş 8 ayda. harika bir gündü felipee ölürüm sana en süperi sensin. inanıyorum ki yarınki yarışı kazanabilirsin ve 1. lık bekliyorum seni çooookk seviyorum 🙂

  6. lewis hamilton avatarı
    lewis hamilton

    tebrikler massa…

  7. massa yarış senin adamamım hadi bakiim 😛

  8. yarın tüm şans seninle olsun felipe umarım
    yarın podyumun birinci basamagında olursun

  9. Alonsothebest_Massa avatarı
    Alonsothebest_Massa

    Umarım Massa kazanır,Alonso da ikinci olur.

  10. burak bocek avatarı

    Bir tebrikte Massa için harikasın dostum.Çocuğun için yarış ve o kara günden intikam alırcasına galibiyet için şans seninle olsun

  11. Her nekadar Schuminin ve Mercedesin perforrmansı beni hayal kırıklığına uğrattıysa da Massanın böyle güzel bir geri dönüş yapması beni sevindirdi.2008 de de ikinci başlayıp birinci bitirmişti.Umarım tekrarı olur.Schumiden de kendisini affetirmesi için iyi bir yarış bekliyorum :))

  12. Alonsothebest_Massa avatarı
    Alonsothebest_Massa

    Ben her nekadar Alonso yu daha fazla sevsemde bu adama karşı içimde inanılmaz bir sempati var.Umarım Alonso ve Felipemiz çok iyi anlaşırlar.

  13. 8 ay önce canıyla boğuşan, "ölmesin başka bir şey istemem" diye dua ettiğimiz felipe, ilk hafta sonunda bomba gibi geri döndü. geri dönüşlerin kralı felipe..

    2. sırada tamamladığında tutamadım kendimi gözlerim doldu. bu adamı pist üstünde izlemek müthiş bir zevk =)

    yalnızca kirli taraftan kalkıyor olmanın büyük bir dezavantajı var. buna bir çare bulmalı felipe. her zamanki süper startlarından birisini yapmalı. ve galibiyeti almalı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir