Montezemolo Takımla Gurur Duyuyor

yazar:

kategori:

Fernando Alonso, takımla çıktığı ilk yarışında zafere ulaşırken Macaristan’daki kazanın ardından spora dönen Massa onu takip etti.

Di Montezemolo, zor geçen 2009 sezonu ardından geri dönen takıma övgülerde bulundu.

Montezemolo: “Mutluyum ama her şeyin ötesinde, olağanüstü bir iş çıkaran adamlarımla gerçekten gurur duyuyorum. Bu zaferi aylar boyu süren sıkı çalışmaların ardından geldi. Takım ve taraftarlarımız adına fazlasıyla mutluyum”

“Ferrari, her zaman Ferrari’dir. Pilotlarımız için de mutluyum. Alonso bir zaferle başladı ve Massa da, geçen seneki korkunç kazanın ardından zor bir yarışta hâlâ çok hızlı”

“Birincilik ve ikincilik, sıkı çalışmamızı sürdürme ve ileriye bakma açısından bize cesaret veriyor.”


Yorumlar

  1. Kimiyi şampiyonluğu zamandan beridir birilerinin gönderme isteği vardı.Ferrari McLarenden rahat ve geniş bir takımdır ama onlarında etik olarak kabül ettikleri değerleri var.Raikonen uymadı ve gitti.Kısa donunu giyip eline coke ve ice cream ını alacaksın sana 20 milyon para veren takımın başındaki adama çük sallayacaksın.Şizlerden hiçbiriniz yöneticilik yapmadı yada iş sahipliği yapmadı sanırım.Tanıdığım kocaman bir fabrikanın bir kısmının kurucusu olan yöneticisi patronlarla atışma seramonisine girişince emekliliğine 2 ay kala kapının önüne koydular.Bu söylediğim fabrikanın kafa yöneticileri genelde patronlarına hayran tipler olmakla birlikte tekme yeme zamanı bambaşka birşeydi.Bilmem Raikonen in durumunu anlatabildimmi… 20 milyonu veren adam ve takıma saygınız azalmayacak.

  2. burak böcek benim 1.pilotum kimidir.bu sene o yak nico yu destekliyorum.alonsoyu nerden çıkardın.
    alonsoyo severim çok kaliteli bi pilot ama benim pilotum değil.ne yazıkki

  3. bay başkan bu konuşmanın aynısını 2007'deki ilk yarışın ardından da yapmıştı…

  4. m-sc efsane avatarı

    kimiyi gönderdiği gibi pilotunuzuda gönderirse yine böyle konuşurmusunuz.. hiç zannetmiyorum..

  5. Alonsothebest_Massa avatarı
    Alonsothebest_Massa

    Evet olumlu yönde değişti.

  6. m-sc efsane avatarı

    Kalitenin tanımı değişmiş o halde…

  7. Bu adamı RAI televizyonlarındaki programlardan arasıra izlerim.Çok kaliteli birisi olduğuna dair oluşan görüşüm ağır basmaktadır.

  8. burak bocek avatarı

    Jetman bir dahakine Ferrari senden akıl alsın ne yapacağını.Ayrıca sen oturda şükret tuttuğun pilot şuan bizde yarışıp zafer kazanıcak durumda ve kazanıyorda.Nankörlük etmemek lazım

  9. yıllarca 1.-2.pilot ayrımı yaptınız.1.gelecek pilotu yavaşlatıp.arkadakini 1.yaptınız.kimiyi sözleşmesi bitmeden gmnderdiniz.burnunuz yükseklerde alçak dağları sizmi yarattınız.küçük takımları beğenmiyorsunuz.onlara şans bile verilmesini istemiyorsunuz.bende sizi hiç beğenmiyorum takım olarak.şu anki pilotlarınıza sözüm yok tabi.

  10. Geçen sene ortasından beri bu otomobili geliştiriyorlar ve haklı bir gurur yaşıyorlar.Alonso gerçekden cok kaliteli bir pilot.Massa için çok sevindim hala hızlı hala iyi.İlerde alonso ile mücadele edecek seviyeye gelecektir.

  11. m-sc efsane avatarı

    vaaay montiye bakın.. mafya babası adamlarıyla gurur duymuşş.. pilotların eline silah ver bide istersen.. kendilerini geçen pilotları vursunlar.. bu adamın konuşma tarzı çok kaba.. f1 e hiç yakışmıyor…

  12. Senelerin taraftarı ve Anti Ferrari ciydim.Takımımın Alonso ya karşı tavrından dolayı Alonso sever olmakla birlikte Ferrarinin başarılarınıda alkışlar oldum.Mercedes GP nin gerilerde kalması dolayısıyla kötü bir yarış seramonim Alonso nun kazanmasıyla buruk ama keyif dolu oldu.

  13. Alonsothebest_Massa avatarı
    Alonsothebest_Massa

    Bizde.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir