Pilotlar, Fizyoterapistleri için Ecclestone'u Protesto Ediyorlar

yazar:

kategori:

Tüm pilotlar, sezonun ilk yarışı Bahreyn’de gridi terk edip pit alanına çıkarak alınan bu kararı boykot ettiler.

İsmini vermek istemeyen önemli pilotlardan biri Autosport’a yaptığı açıklamada, Ecclestone’un pilotların fizyoterapistlerine gride giriş hakkı vermeyi reddettiğini, pilotların da Ecclestone’a yarışlar için en iyi fiziksel durumda olduklarından emin olmak için fizyoterapistlerine ihtiyacı olduklarını söylediklerini belirtti.

Ecclestone’un, gridde çok fazla inan olduğu gerekçesiyle bu kararın alındığını söylediği ve eğer fizyoterapistlerinin gridde olmasını istiyorlarsa bu kararın takımlarına bağlı olduğunu söylediğini belirtiliyor. Ancak takımlar yarışlara limitli sayıda çalışan götürdükleri için bu onlar adına kolay bir şey değil.

Önemli bir kaynaktan alınan bilgiye göre olumlu yanıt alınana kadar protestolar devam edecek.


Yorumlar

  1. böö

    bu adamların yanında assolistler bişey yemiş:D var demekki bir bildikleri sen onlardan iyi mi biliyorsun 😀

  2. Okadar calisan bir takimda varsa,bir fizyoterapisticin kiyamet kopmas,onada izin vermek lazim.

  3. arkadaşlar sizin yaptığınızada işin cılkını çıkarmak denir artık. Tamam, bay E nin pekçok kararını bende beğenmiyor ve acımasız eleştirilerde bulunuyorum ama; siz pilotlarda assolistleri geçtiniz. yani izin verilse ne yapacaksınız. hadi izin verildi 22 adet fizyoterapist gride geldi. kalmış yarışa 10-15 dakika ve kondisyon eksikliğiniz var veya sırt ağrılarınız nüksetti. ne olacak? tedavimi olacaksınız yada antrenman mı yapacaksınız?

  4. Scuderia 4 Ever avatarı
    Scuderia 4 Ever

    "Tüm pilotlar, takımın ilk yarışı Bahreyn'de gridi terk edip pit alanına çıkarak alınan bu kararı boykot ettiler." ne demek bu anlamadım ?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir