Red Bull, Hatasız Yarışan Vettel'e Hayran Kaldı

yazar:

kategori:

Yarışa pol pozisyonunda başlayan Vettel, yarışın büyük bölümünü lider götürmüş ancak yaşadığı motor sorunu nedeniyle yavaşlayarak dördüncü sıraya kadar gerilemişti.

Hayal kırıklığı olan bu sonuca rağmen Marko, Vettel’in sürüşünün fazlasıyla etkileyici olduğunu belirtti.

“Sebastian’ın performansı inanılmazdı. Bu zor yarışta hatasız gitti. Starttan finişe kadar her şeyi kontrol altına aldı. Üçüncü turda ona yakıtı korumasını çünkü böylece Ferrarilere karşı avantajını koruyabileceğini söyledik. Problem ortaya çıktıktan sonra, Sebastian Mercedes araçlarını geride tutabildi ki bu fazlasıyla sansasyoneldi. “

“Bunu yapabileceğine inanmamıştık. Yarışın sonunda en hızlı sektör zamanını elde etmesi ve virajlardaki hızı bize parmak ısırttı.”

“Yeni puanlama sistemine uygun bir strateji belirlemiştik. Eğer kazanamıyorsan, mümkün olduğunca fazla puan kazanmalısın.”

 


Yorumlar

  1. lewis hamilton avatarı
    lewis hamilton

    tebbrikler vettel

  2. "orta-sonda okuyorlar"

    allah iyiliğini versin. güldürdün beni gece gece:)))))

  3. Aynı motor Reno takımında da var patlamıyorlar ama orta-sonda okuyorlar. Aynı kafayla Lise sonda okuyacaksın hemde seni hazırlayıp kayıt yaptırana laf atacaksın.Bu araçların yaratıcısı Newey dir ve tekno harikası yaratıklar ortaya çıkarıyor.Belki sorunları var ama müthiş araçların tasarım merkezide bu Newey dir.

  4. böö kardeş adam akıllı bir açıklama olmuş.

  5. bende bu kadar abartılmaması taraftarıyım. diğer haberlerin altındaki yorumların çoğunda newey in dayanıksız araç tasarladığı yazılmış çizilmiş. unutmayalımki webber in aracınıda newey tasarladı.
    tamam newey dayanıklılık konusunda sabıkalı ama motoru korumak birazda pilotun görevi değilmidir.

    bazı tartışmalarda newey in mc larende kırılan arka kanadından, patlayan motorundan acımasızca bahsediliyor.
    iyide kardeşim bu adam tasarlayan kişi imal eden değil. kanadı yapan kişilerin, motoru çok zorlayan pilotların hiçmi hatası yok.
    yani eve giren hırsızın hiçmi suçu yok diye sorarlar adama.

  6. Açıkcası Vetteli tebrik etmek lzm o kadar sorunlu bir motorlar mercedeslere geçilmeden yarışı 4. bitirmek onun için en azından bir moral kaynağı olabilir . Hepimiz vettelin motorundan nasıl sesler geldiğini çok rahat duyduk :D:D

  7. el_fano _Alonso avatarı
    el_fano _Alonso

    En önde, atak yemezken hata yapmamak çok büyük başarı değil. Abartmamak gerek. Sorun olmasada Alonso atağa kalktığında hatasız savunma yapsaydı o zaman büyük bir hayranlık duyardık. Şuan için Vettel in Massadan yada Hamiltondan fazlaca yaptığı hiçbir şey göremiyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir