Rossi “Bu Yaşananlar Nasıl Biter Bilmiyorum”

yazar:

kategori:

Valentino Rossi, son yarışlarda Marc Marquez ile yaşadığı gerilimin 2016’da nasıl sonuçlanacağını bilmediğini söyledi.

Dünkü yarışta Lorenzo’nun kazanarak şampiyon olmasının ardından Rossi, Marquez’in ona koruma gibi eşlik ettiğini; bunun spor için utanç verici olduğunu söylemişti.

Rossi dünkü söylediklerinden farklı olarak “Yaptığım işe olan tutkum çok fazla ve gelecek planlarım bu olanlardan dolayı değişmeyecek. İşimi yapmaya devam edeceğim.”

“Gelecek sene Lorenzo ile takım arkadaşı olmakta büyük sorun yaşayacağımı düşünmüyorum.”

“Ancak gelecek sene olacaklardan oldukça korkuyorum çünkü başkasına zarar vermek için yarışı kazanmamayı tercih eden Marquez gibi bir sürücü ile ne olacağını bilmiyorum.”

“Marquez MotoGP’nin geleceği. O harika bir yetenek ve 22 yaşında. Daha kariyerinde uzun yıllar var.”

“Ancak tüm hafta sonu boyunca yalanlar söyledi. Lorenzo’yu yenmek için her şeyi yapacağını, bunun Honda için önemli olduğunu söyledi ve yarışta tam tersini yaptı.”

“Gerçekten herkesi tekmelemiş oldu.”

“Her zaman MotoGP’den gurur duyduk çünkü piste çıktığımız zaman her zaman her şeyimizi veriyoruz.”

“Bugünden itibaren bazı şeyler değişti.”

“Perşembe günü şampiyonanın patronlarıyla görüşme fırsatım oldu ve onlara 3 gün öncesinden neler olacağını söyledim.”

“Bana bunu imkansız olduğunu söylediler ancak tam olarak onlar oldu.” dedi.

 


Yorumlar

“Rossi “Bu Yaşananlar Nasıl Biter Bilmiyorum”” için 16 yanıt

  1. Öyle görünüyor ki, adı MotoGP tarihine altın harflerle yazılacak olan pilotlardan biri Rossi yi – mütevazi, büyük yetenek, – Marquez i ise; büyük yetenek, joker ağızlı, sütü bozuk bir pilot olarak hatıramızda yer edecek.
    Bu sene yaşananlar ve Rossi nin açıklamalarına bakılırsa seneye sıkı bir Motogp ve sıkı bir Rossi izleyebiliriz gibi gözüküyor.

  2. Adam haklı beyler marquez kazanmak için hiçbirşey yapmadı.

  3. “Gerçekten herkesi tekmelemiş oldu.”

    Ahahahah. Diyene bak.

  4. J.P.Montoya avatarı

    Boşver şampiyon dediğin gibi daha 22 yaşında. Senin yanında çoluk çocuk bunlar. Sen işine bak. Sonuncu bile olsan izleriz seni hiç farketmez.

  5. stoner bosuna bırakıp gitmedi buraları. suyu cıkıyo motogpninde . superbike izlicez mecbur

  6. Bence birçok açıdan mevzu bitti. Herkes Lorenzo ve Marquez’in ne olduklarını gördü. Bitmeyen tek şey adaletin sağlanma süreci. Seneye çıkar şampiyon olur onu da bitirir.

  7. Rossi senin yapabileceğin bir şey yoktu son yarışta elinden geleni yaptın İspanyol Şikesi girdi Son yarışa her şeyi güzel kurgulayıp uygulamışlardı çünkü

  8. Rossi aslinda gelecek sene olacaklari simdiden soylemis.caktirmadan marquez ile ugrasagjni ima etmis. Bir zamanlar buna benzer bir polemigin icine girdigi sete gibernaiu icinde bir imada bulunmus ve kehaneti bilir gibi ne dediyse harfiyen olmustu.
    Adamin bir laneti var ve bence kimse bu ve sanki bu girdaba marquez girmis gibi.

    Rossi nin malezyada yaptigini asla tasvip etmiyorum ama adamin tezleri bana gore dogru.marquez kesinlikle hem malezyada hemde valencia da lorenzoya oynadi.badyguard ligini yaprti.

    Honda aciklama yapmis Rossi nin iddialarinin kaniti yok gibisine.iki kisinin yaptigi gonul sikesinin rusvetten farki yoktur.gonul sikesjnin rusvet gibi belgeside olmaz.zaten iki yarisida gozlerimizlenizledik sonucta. Kanit aramaya calismak bile aslinda rossinjn iddiarjna kanit oluyor.

  9. Aklımızla alay ediyor. Marquez, “Başkasına zarar vermek için yarışı kazanmamayı tercih eden” biri ise, Rossi de attığı tekme ile “Yarış kazanmak için başkasına zarar vermeyi tercih eden” biri olduğunu gösterdi.
    Rossi ne bekliyordu ki; Marquez’in “Buyur abi, geç” demesini mi?
    Adamı tekmeleyip düşürdükten sonra da son hafta şampiyonluğu vatandaşı Lorenzo’dan alıp Rossi’ye hediye etmesini mi?
    Ya aklımızla alay ediyor ya da hırsı aklının önüne geçmiş.

    1. Stonerin sozlerini millete satma o sozu baska bir sey icin soylemisti motogp filmini izlemis gelmissin bize satmaya calisiyorsun

      1. Haberi ve Rossi’nin demecini okumadan yorum yapıyorsun herhalde. MotoGP filmini filan izlemedim. Ama motor sporlarının iyi bir izleyicisiyim.
        Ha bu arada yaşım 39, ama 15 de olabilirdi. Yaş, kimsenin yorum yapmasına engel değil.
        Sırasıyla Senna, Hakkinen ve Button taraftarı olduğumu söyleyeyim de, yaşım iyice açığa çıksın:)
        Rossi’yi Honda yıllarında severdim, ama yaşlandıkça antipatikleşmesi, centilmenlikten uzaklığı, Zidane ve Materazzi’nin olayında yaptığı İtalyan milliyetçiliği vb sebeplerden dolayı sevmek zorunda olmadığımı fark ettim.
        Ayrıca Marquez’e attığı kastî tekme ve sonrasında konuştukça batması onun trajik vaziyetini gözler önüne seriyor.

        1. Marcquezin yaptiklarina ne diyorsun uzun yillardir motogp izleyicisiymissin rossiyi dusurmeye calismasi ve son yaristada lorenzoya rossinin sampiyon olamayacagina emin olana kadar atak yapamayacagina marquez bu degil onceki 2 yili izlemissen hak verirsin hak vermessende konusmaya gerek yok birbirimizi kasmayalim

    2. Vr46 gerçekten film çok güzel,tavsiye ederim. Kemal bey cumhur arkadaş filmlerden sözleri bulup yazıyorsa demekki bilgisi var, biraz yanlış tespit olmuş sanırım. Cumhur arkadaşın yorumuna gelirsek kendisi zaten yorumda kabul ediyor markesin lorenzo’yu şampiyon yaptığına,belki tekrar okursa ah be girdap olmuşum diyecektir. Dediği gibi o devasa tekme markesin pislik yapmasını sağlamış demekki. Aydınlattı bizi saolsun,varolsun..

      1. Bende markesin ne diyorum ya allah seni bildigi gibi yapsin ?. Hirsi tecrubesinin onune gecmis lafini kullanmasi kendi lafi degil bare alinti desin bu laf agir bir laf 9 dunya sampiyonlugu olan biri icin

        1. 93’te doğma markesten olma 93 numara.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir