Schumacher, Bahreyn'deki Performansından Memnun Kaldı

yazar:

kategori:

Sıralamalarda yedinci sırayı alıp yarışı da takım arkadaşının gerisinde altıncı sırada tamamlayan Alman pilot elde ettiği bu sonuçtan memnun olduğunu belirtiyor.

“Geri dönüşümü gerçekleştirdiğim yarıştan bir gün sonra, bugün, kendimi hâlâ fazlasıyla iyi hissediyorum. Yaptığım fiziksel antrenmanlar sayesinde yarış benim için fiziksel açıdan çok zorlu geçmedi. Yorulmadım. Ama sıcaklık nedeniyle lastikler daha fazla hızlı olmanıza izin vermiyor.”

“Ama sonuç olarak şunu söylemem gerek; çok çok mutluyum, üç yıllık ayrılığın ardından ve çok fazla hazırlık yapamadan piste çıkıp bu şekilde sonuçlanması bana gurur veriyor. Gelip, araca oturup, etrafımdaki herkesi geride bırakacağımı düşünmek garip olurdu. En azından ben, kendi adıma, hiç bir durum için böyle bir şey öngörmedim”

“Güzel olan başka bir şey de önceki senelere kıyasla, yarış öncesinde oldukça sakin ve rahat olmamdı. Bu kez yapamadığım tek şey starttan önce biraz uyumak oldu. Fotoğraflar ve pistte atılan gösteri turu çok fazla zaman aldı.”


Yorumlar

  1. thrillercrd takımlar arasındaki farkı neye göre yazdın merak ettim.

  2. üstat geri döndünya o da yeter michel.

  3. şu önemli noktayıda belitmeden geçemeyecem.
    nico ya kötü pilot diyenler onun bazı pilotlardan bile kötü olduğunu iddia edenler bakın nico bahreynede nasıl iyi bi iş çıkardı.
    massa-button vwebberide bunlara ekyeyebilirim.bu 3 lü sıralamalarda takım arkadaşının gerisinde kaldı.massa hariç oda startta geçildi takım arkadaşına.oysa nico sıralamalarda takım arkadaşını geçti.bu 3 lü yarış sonunda takım arkadaşının gerisinde kaldı.oysa nico takım arkadaşını geçti.yarıştaki en hızlı tur zamanlarında bu 3 lü takım arkadaşlarının bir hayli gerisinde kaldı oysa nico takım arkadaşıyla aynı zamanı tutturdu.nico startta hamiltonunu geçmeyi başardı.güçlü mclarenli hamiltonu pit stopa kadar arkasında tutmayı başardı

  4. Aslında farklar o kadar fazla değil tahminimce(tabi bunu bazı verileri inceleyerek elde ettim tek turlar için) Red Bull ile Mercedes arasındaki fark 0.5 sn Red Bull ile Ferrari arasında fark 0.25 sn Red Bull ile Mclaren arasında fark 0.7 sn ortalama fark var.Burada Mercedes lastikleri en kötü kullanan takım olarak gözüküyor ki zaten yarışta da bunu gösterdi. nico ile schumi lastiklerden şikayetçiydiler.Mercedes tek turlarda Mclarenden daha hızlı gözükmesine rağmen yarış performası olarak Mclarenden çok uzakta gözüküyor bunun nedeni de sanırım lastik kullanımı.Bunu destekleyen bir kanıtt da Button ve Witmarshın basına lastikler hakkında yaptıkları olumlu açıklamalar.Bu öngörüler sadece bu pist için böyle başka bir pist için daha farklı tablolar çıkabilir.

  5. _bianconera_  avatarı

    Melbourne'de kendini gösterecektir yaşayan efsane.Mercedes'in de çok gecikmeden hamle yapması gerekiyor şu an öndeki 3 takımla fark biraz fazla..

  6. ben ferrarinin çok güçlü olduğunu ve arabasınıda iyi geliştireceğini.alonsonun şampiyon olacağını düşünüyorum.mercedes için tek çare eğer şampiyon olmak istiyorsa yeni difüzörü denemek ne sonuç olursa olsun.

  7. jet man sanırım Schuminin yapabildiklerini görmeye başladın:))).Şaka bir yana 2 yarış içinde Rosbergi geçmeye başlayacaktır.Antremanda 0.4 saniye gerideydi sıralamalarda 0.28 saniye.Yarışta da hemen hemen aynı turları attılar.Eğer araç şampiyonluğa savaşacak kadar iyi olursa zaten şampiyonluğun en büyük favorisi Schumi olur ama zor gözüküyor…Ben yinede Ferrari ve Mercedesin şampiyonluk yolunda en güçlüler olarak görüyorum.Bu arada perşembe akşamı yeni difüzeri araçtan çıkarmış bu şekilde bir karar almalarının sebebini bilmiyorum ama sanırım dayanıklılık probleminden korktular.Eski difüzerle yarıştılar.

  8. takım olaraktan kastım.4 büyüğünde çok iyi pilotları var.schumi-alonso-hamilton-vettel 1.kalite pilotla klategorisinde gösteriliyor.
    bu dörtlünün takım arkadaşları 2.pilot kategorisinde göteriliyor. tabi ben niconun bu durumda olmadığını düşünüyorum.en azından massa-webbwer-button üçlüsünden daha iyi.daha hızlı bi pilot.bu nedenle aslında mercedes takım olarak avantajlı.

  9. başlangıç olarak schumi gayet iyiydi.fiziksel bir praoblemim yok.diyor.bahreynde en hızlı tur olarak nico ile aynı zamanı yaptı saniyesi saniyesine.tek sorun mercedesin yavaş kalması diğer takımlardan.bu sorun çözülürmü bana göre zor görünüyor ama çözülürse gerçekten mercedes bence diğer 3 güçlü takıma göre takım olarak en güçlü 2 pilota sahip.ross brawmn bi şeyler yapmalı.acilen.

  10. can bundy (spa 2000) avatarı
    can bundy (spa 2000)

    Schumi yapabileceklerini bildiğimiz için sorun yok.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir