Renault: R30 Her Yarışta Puan Kazanabilir

yazar:

kategori:

Robert Kubica Bahreyn’de 11. olarak yarıştan puansız ayrılsa da Sutil ile olan kazası olmasaydı puan barajına girebilirdi.

Allison, Bahreyn’den puansız ayrılmanın kendileri için hayal kırıklığı olduğunu ancak R30’un önümüzdeki yarışlarda düzenli olarak puan alabileceğini söylüyor.

“Her yarıştan puanlarla dönebilecek kapasitede bir aracımız var. Gelişim sürecinde sıkı çalışmaya devam edersek, bunu yapamamamız için hiçbir neden yok.”

“Bu yarıştan puansız ayrıldığımız için hayal kırıklığı yaşıyorum çünkü takımın son aylarda harcadığı çabanın ve bu rekabetçi aracın bir ödülü olmalıydı.”

“Ancak yine de temel performans beklentilerini karşılayabildiğimiz için mutluyum. Temel olarak sıralamalarda altıncı ve yedinciliği elde edebildik ve bu geçen sene ile karşılaştırıldığında büyük bir ilerleme. Araçta kaydettiğimiz gelişimi gösteriyor bu.”

Takımı geçen yıl rüzgar tünelinde güncellemeye giden Allison, Renault’nun öndekilerle farkı kapatamaması için hiçbir neden olmadığını belirtiyor.

“Tünel kullanılmaya başlandığından beri gelişim seviyemiz cesaret verici şekilde arttı. Bu yıl her yarışta otomobilde daha fazla performans kazanmayı hedefliyoruz.”

“Ancak sıralamalarda hâlâ öndeki grubun gerisinde olduğumuzu unutmamamız gerek. Sezona iyi bir performans ile başladık ve sezonu iyi bir şekilde tamamlamak istiyoruz.”


Yorumlar

  1. elif çivici avatarı

    Sarı siyah çok şık bir Renault var bu sene.Kubica gibi takımı yönlendirecek bir pilot da olduktan sonra ilerleyen yarışlarda olası podyumlar işten bile değil.

  2. Renault un önlere dönmesi biraz zaman alacak gibi ama takımın geçen senekine göre satartda kalkışta çok yavaş kalıyorlardı bunu halletmişler gibi bu zeson umarım bizim için daha iyi geçer ve arabayı sezon sonuna kadar geliştşrşp karşılıklı 2011 in temelini atarlar

  3. bayreynde görünen o ki 4 büyükten sonraki puan alabilecek takımlar sırasıyla:force india-renault-williams

  4. Umarım Renault rekabetçi günlerine geri döner.Bu sene aracı geliştirmeleri ile 2011'de güçlü bir şekilde sezona başlamak hem bizim açımızdan hem de Renault'un F1'de kalma süresini arttırmak açısından iyi olur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir