Williams: "Daha İyi Yerlere Geleceğiz"

yazar:

kategori:

Barrichello’nun 1 puan aldığı Bahreyn ardından Michael, bazı ufak sorunların, sezonun açılış yarışında daha iyi performans göstermelerine engel olduğunu söyledi

Sam Michael: “Yarışa gidilen günlerde bir çok ufak sorunumuz vardı. Pazar günkü yarışa çıkmadan bir meydan muharebesine çıkacağımız önceden belliydi.”

“Bu nedenle Bahreyn’de hızlıFW32 üzerinde bir şekilde değiştiremediğimiz 3-4 şey oldu.”

“Bu parçaların çoğu, önümüzdeki bir kaç yarışta düzeltilebilir, bu da performans açısından iyi bir adım ortaya koyabilir”

“Antrenmanlar sırasında bazı sorunlar yaşadık ama takımın mekanikerleri tarafından ortaya konan büyük çaba ve gece çalışmaları ile durumu kontrol altına almaya çalıştık”

Michael, Barrichello’nun yarışta 6. en hızlı tura sahip olması ile araçtan daha fazlasının geleceğini söyledi.

Michael: “Rubens o dereceyi elde ettiğinde aslında aracında biraz hasar vardı. Gelecek yarışlarda daha güçlü olmayı bekliyoruz”

Michael ayrıca çaylak Hulkenberg’in de 2010 sezonunda parlayacağına inanıyor.

Hulkenberg: “Nico, kendini iyi idare ediyor. Antrenmanlar süresince hızlıydı ama ardından sıralamalarda kendisine çok zamana mâl olan küçük bir hata yaptı. Sonra da düzgün bir yarış çıkaramadı”

“Nico, mühendisleri Tom McCullough ve Andrew Murdochyle ile harika bir ilişki kuran zeki biri. Sonuç alacağını biliyorum”


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir